Hvordan man opbygger en hundeskur

Hvordan man opbygger en hundeskur 

1.

Mål hundens længde, bredde og højde. Din hundeskur skal være 6 til 9 inches højere end dit kæledyr, 11 til 17 inches længere og 11 til 17 inches bredere. Bestem, hvor meget længere, længere og bredere du ønsker dit skur. Det er vigtigt, at det ikke er for stort, så kæledyret føles trygt og behageligt. Det kan være nyttigt at tegne en plan ..

2. < / p>

Brug 2 til 4 træ til at bygge en base til dine bestemte mål. Skær et stykke krydsfiner, så det passer til basen og skru det til bunden.

3.

Skær tre krydsfiner i henhold til dine målinger. Sæt sidene på bunden og brug duktapen til midlertidigt at holde dem op. Skru 2 ved 4 træstykker på indersiden for at gøre væggene robuste og stærke.

p> 4. På det fjerde stykke krydsfiner skære en dør, 3 til 5 tommer større end dit kæledyr. Skru det på plads. Du kan enten lade døren stå åben eller bygge en dør af krydsfiner .

5.

Hvis du vil have en dør, skal du klippe en halv tomme af hver side af stykket krydsfiner skåret ud til døråbningen. Skru to hængsler til den ene side skrue den anden side af hængslerne. Fastgør en lås eller håndtag til døren.

6.

Skær et tag ud af krydsfiner. Taget skal hænge lidt over hver. Skru tag til siderne, sørg for, at hver skrue går ind i væggen. Dæk tag med helvedesild for at gøre skuret mere vandtæt. Brug kortere skruer til helvedesilden for at undgå dyrefarer.

Tips og advarsler

 • Der er mange ting på markedet, der kan forbedre det endelige udseende af hundeskur. Du kan eventuelt tilføje et vandtæt jakke udenfor.
 • Brug af disse værktøjer og materialer kan være farligt. Sørg for at følge sikkerhedsanvisningerne på alle materialer og tage forholdsregler. Brug ikke sav eller skruenøgle uden tidligere erfaringer.
 • Opbygning af et hundeskur giver dit kæledyr et sikkert og stort miljø. Dette kan gøres alene, men det kan være nyttigt at have nogle hjælpende hænder. Opbygning af dit eget skur er en fantastisk måde at spare penge på og omarbejde din bygning og reparation færdigheder. Hundeskurets størrelse og design varierer afhængigt af størrelsen på dit kæledyr og din egen præference.

  Anden Artikel

  Badeværelser
  Fjernelse af popcornlofter
  Hvordan man designer et tag truss
  Oplysninger om lydisolering
  Fordele og ulemper ved travertin gulvbelægning
  Sådan fjerner du en badehåndtag
  Sådan køber du en vindturbine til brug i hjemmet
  Materialeliste til opbygning af et skur
  Wood Beam Ideer
  Hvordan man designer en badeværelse dør
  Tile Tub Surround Ideer
  Baggrundsfejl ideer
  Hvordan man opbygger en elliptisk dørpære
  Køkkenudvidelsesideer
  Billige boligindstillinger
  Sådan oprettes en svalehale
  Sådan fjerner du fliser fra badeværelsesmure
  Indbyggede pejs ideer
  Sådan Bygge Flise Badekar
  Sådan vælges en køkkenflise backsplash