Hvordan man opbygger en flise badeværelse bruser

Hvordan man opbygger en flise badeværelse bruser 

1.

Tegn en lodret linie gennem midten af ​​en væg i bruseren ved hjælp af dit målebånd, niveau og blyant.

2.

Spred fliser mastik fra ende til ende langs vægens nederste del, fra gulvet til ca. halvvejsepunktet, ved hjælp af en hakket trowel.

3.

Tryk på den første flise til væggen på gulvet på den ene side af den lodrette linje. Sæt afstandsstykker under flisen for at adskille den fra gulvet.

4.

Sæt resten af ​​fliserne på bundbanen på plads sammen med den første, og sæt afstandsstykker under hver af dem såvel som langs siderne af fliserne, at adskille dem fra hinanden.

5.

Skær fliserne i hver ende af bundrækken ved hjælp af din flis sav .

6.

Indstil det andet kursus på plads over det første, begyndende ved den midterste lodrette linje. Sæt afstandsstykker mellem alle fliserne, når du hænger dem.

7.

Byg op vægkurset selvfølgelig og spred på mere mastik efter behov. Brug flisesaven til at skære rundt i brusebadets inventar. Gentag processen for hver af de tilstødende vægge. Lad fliserne tørre natten over og træk afstandsstykkerne ud.

8.

Anvend fuger på væggene fra toppen, der arbejder ned med en fugemølle. Skrab flådens lange side sidelæns over rummene for at tvinge fugemassen ind i (undtagen mellemrum langs bunden af ​​væggene ved gulvet og langs de vertikale hjørner, som skal stå åben for nu). Tør den resterende fugemasse ud af overfladen af ​​fliserne med en fugtig svamp. Lad indvolde sætte i 48 timer.

9.

Luk de rum, du forlod åbent før, langs bunden af ​​væggene ved gulvet og langs de vertikale hjørner. Lad caulk tørre i 24 timer.

Flisning af væggene i et nyt badeværelse brusebad forhindrer fugt i at sive ind i murens struktur. Det ser også bedre ud end moderne plast- eller glasfiberbruser omgiver. Fliserne er hængt med mørtel eller mastik (en type fliseklæbemiddel) og fastgøres direkte til væggens overflademateriale. Cementplader er den foretrukne understøtning for bruserfliser.

Anden Artikel

Hvordan man laver en indendørs murvand fontæne
Forreste trin Valg til en Ranch Home
Sådan monteres væg hyldebeslag
Sådan bruges Caulk I stedet for Grout
Sådan testes en vægkontakt
Sådan repareres dørfiner
Sådan laver du et rip hegn
Højtryksluftværktøjer
Corn Pellets Vs. Træ
Wood Backsplash Ideer
Sådan Skær Laminat Bordplade Materiale
Hvordan installerer du en indvendig trædør?
Tips om at skære omkostninger ved opbygning af et værelse tilføjelse
Instruktioner til at lægge Armstrong Vinyl Tile
Sådan Lej en Sandblaster
DIY Betonreparationer
Hvad er involveret i udskiftning af køkkenskabe?
Sådan installeres V-Cap Tile
Idéer til Back Splash med Volga Blue Granite
Hvordan man opbygger en soffit