Hvordan man laver udendørs skridt

Hvordan man laver udendørs skridt 

1.

Klargør basen for dine nye konkrete trin ved at fjerne planter, græs eller andre ting i området. Lav en plet af bar jord, 6 inches bredere end dine planlagte trin på hver side. Graver jævnt 3 til 4 tommer i midten, toppen og bunden af ​​dette område og under den kendte frostlinje på venstre og højre kant.

2.

Placer en præ- lavet stringer eller ramme bygget af belagt tømmer tæt mod den vertikale overflade af indgangen eller udgangen, som trinene vil føre til. Placer rammen eller stringer i lige afstand fra hver sidekant af det forberedte område. Brug en boremaskine til at lave tre 4-tommer dyb huller i den vertikale overflade, mod hvilken rammen er placeret. Lav disse huller lige under det første skridt, og indsæt derefter en 12-tommers rebar i hver enkelt.

3.

Lav bunker med mellemstore og store skrot murbrokker inde i stringer eller ramme. Hold mursten 4 tommer væk fra hver side af rammen. Stik ikke mursten højere end 4 tommer fra den nærmeste øvre kant af rammen. Dette murværk støtter formen af ​​hvert trin, når det hærder.

4.

Fyld nederste trinformular med forberedt beton. Fortsæt med at udfylde formularen eller strengen med beton, når du er sikker på, at den ikke lækker. Hæld betonen fra de nederste trin til den øverste trinform.

5.

Nivør de lodrette betonoverflader med en metalplade. Lad betonen hvile i 2 timer. Glat overfladen af ​​betonen med en metalfinish trowel for at frigøre noget fanget vand fra betonens centrum.

6. Tøm betonens overflade med en lille tamp eller et stykke skrot 2-til-4 tømmer. Niveller overfladen af ​​betonen igen med skræftet. Smid de flade overflader af betonen med metalfinish trowel.

7.

Brug et trækulv til at færdiggøre de to indvendige hjørner af hvert trin, hvor det er fastgjort til trappen lige som du færdig med overfladerne med metal finish trowel. Kør et trappeværktøj langs kanten af ​​hvert trin for at glatte og afslutte det. Undersøg de færdige konkrete trin for at sikre, at de er glatte og niveauer.

8.

Tillad trinene at helbrede i 7 dage. Fjern formularen. Påfør to lag beton eller murværk fugemasse.

Udendørs trin skal være holdbare og nyttige, og de skal bidrage til din hjems forkærlighed. Selvom mange materialer kan passe et eller to af disse kriterier, har beton alle tre. Regelmæssig beton er også et simpelt materiale, hvis du planlægger at gøre det selv. Undgå at forfølge konkrete trin ved at udsætte dem for kaustiske elementer eller skader. Påfør beton eller murværk fugemasse en gang om året for at beskytte dine nye trin og forlænge deres liv.

Anden Artikel

Sådan fjerner du overflødig grout fra keramisk flise
Sådan installeres Outdoor Patio Tile
Sådan installeres Wide Pine Flooring
Sådan laver du Stick-On Tile Flooring
Sådan hældes en betonplade til en stolpe
Sådan installeres en Glacier Bay Vanity Zink
Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
Installationsværktøjer til omløbsrør
Sådan installeres Klik Gulv
Sådan tegner du en garage
Sådan fjerner du linoleum på toppen af ​​trægulve
Wall Anchor Typer
Typer af skuffeskinner
Tips til installation af kabinet Crown Molding
Sådan installeres en Vinyl Tile Foor
Fjernelse af gamle badekar
Ulemperne ved Radio Water Meters
Tromme Sander Instruktioner
Modular Home Foundation Options
Hvordan male dit hus s tag