Hældte vægge Vs. Betonblok

Hældte vægge Vs. Betonblok 

Omkostninger

I 2002 var omkostningerne ved at installere blokke pr. kvadratfod ca. $3, herunder arbejdskraft og materialer. I samme år var omkostningerne ved installation af hældt beton omkring $6 pr. Kvadratfod, herunder materiale og arbejdskraft. Fra og med 2010, selv om lønomkostningerne har forblevet de samme, har materialomkostningerne steget med $1. Disse omkostninger ændres dog, når du fjerner lønomkostningerne fra de to og beslutter at gøre det selv. Betonblokprisen falder med $1 pr. Kvadratfod, og den hældte betonpris falder med $3. Disse priser kan også variere fra sted til sted.

Materiale Styrke

Betonblokke skal lægges en enkelt blok ad gangen, mens hældt beton er installeret i en monolitisk struktur, hvilket naturligvis gør enheden stærkere. Betonblokke kan dog lægges med type S mørtel og har hver fjerde blokcelle fyldt fast med beton og rebar, men generelt er blokkonstruktion bedst til projekter, der ikke vil udøve meget vandret pres på konstruktionen af ​​blokkene. Hældbeton tjener bedst, når den er installeret som en barriere eller en fast væg. Denne type konstruktion vil afholde masser af tryk.

Konstruktionsmuligheder

Hældbeton kan bruges som fastholdelsesvægge, hvor store mængder jord må holdes tilbage. Dette fungerer godt i fuldhus kældre, hvor en eller to af kældervæggene er helt under overfladen af ​​snavs. Hældet beton er også fantastisk til landskabsholdende vægge, hvor høje banker ønskes eller erosion er et problem.

Betonblokke er gode til boligfundamenter, hvor der ikke udøves sidekræfter på konstruktionen - kun nedadgående kraft i huset. Cinder blokke er også acceptable for husmure, skillevægge og landskabspleje projekter, der ikke kræver strukturel støtte.

Problemer

De fleste problemer i hver applikation opstår på grund af dårlig installation. En hældt betoninstallation vil knække og slå sig ned, hvis foddelene er dårligt installeret, f.eks. Hvis de er for tynde eller ikke brede nok til at understøtte vægten af ​​den hældte beton.

Betonblokke er tilbøjelige til vandindtrængning på grund af blokmaterialernes porøse natur. Blokforbindelserne kan også nedbrydes over tid, hvilket gør det muligt for strukturen at smuldre og forringes.

Løsninger

Hældte betonproblemer kan løses ved at sørge for, at der er installeret masser af spjæld i den våde beton for at forhindre adskillelse af Materialerne, når de tørrer. Sørg for at fodfoden til den hældte beton er mindst 12 tommer tyk og 16 tommer bred.

Du kan forhindre betonblokproblemer ved at bruge type S mørtel til installationen og ved at male en vandbarrieresmaling på overfladen af ​​blokkene. Betonblokke og hældt beton kan sammenlignes og kontrasteres på en række måder. Selvom hældt beton er stærkere end betonblokke, er det lidt dyrere, og selv om blokke er billigere at installere end hældt beton, er de mere tilbøjelige til at sive og beholde vand og dermed tillade indtrængning af fugt på en indvendig væg.

Anden Artikel

Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade
Sådan installeres PVC Loftfliser
Hvordan man opbygger et moderne hus
Sådan laver du en Adobe Hut
Sådan installeres en aluminium skydedør
Gipsplanketyper
Sådan installeres underlayment
Sådan fjerner du hjørnet af Vinyl Siding
Vægfliser Værktøjer
Hvordan man forsegler en kælder
Sådan Glaze Hvide Køkkenskabe
Sådan Reface Køkken Tællere
Sådan installeres køkken tællere
Bordplader til køkkenøerne
Sådan fjernes klædt ned vinyl gulv
Sådan skæres mursten til en pejs
Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
Sådan installeres gulvisolering
Hvad er tømmerbeklædning?
Sådan tilføjes keramisk flise til en køkkenbord