Fordelene ved en solid betonblokmur

Fordelene ved en solid betonblokmur 

Materiale

En solid betonblokvæg er lavet af lette betonblokke og fyldt fast med beton og spændebånd, hvilket gør blokvæggen næsten uigennemtrængelig. Blokvæggen er først konstrueret af lette betonblokke, der er lagt oven på en robust fod. I modsætning til en formet betonvæg, hvor væggen skal formes af træ og hældes med beton, og så formene er fjernet, kan betonblokvæggen konstrueres hurtigere og lettere på grund af dets materielle konstruktion.

Form

Den faste betonblokvæg har en anden stor fordel i forhold til en formet og hældt betonvæg. Når der er konstrueret betonvægge - træformer bygget af krydsfiner - er de altid udsat for fejljustering, selv efter at de er blevet kvadret og udjævnet på grund af træets fleksible natur. Betonblokke vil ikke bøje eller bevæge sig, når de er på plads, og når de fylder cellerne med beton, forbliver de sande og lige.

Rebar

Massive betonblokvægge kan forstærkes ved hjælp af lodret og vandret spænde. Selvom hældte og formede betonvægge kan forstærkes, kan betonblokvæggen også forstærkes i sektioner og lag, hvilket vil gøre konstruktionen hurtigere. For eksempel skal en hældt og formet betonvæg have hele spærret bundet og indsat i et stykke og sat i trævægshulrummet, før væggen kan hældes; En solid betonblokvæg kan imidlertid forstærkes hver fjerde fod, vandret og lodret, mens den forbliver så stærk som dens modstykke.

Afslut

Massive betonblokvægge kan stuccoeres eller males uden yderligere forberedelsesforanstaltninger; Imidlertid er en formet og hældt betonvæg slank og vil kræve en eller anden form for overfladebehandling, før der påføres nogen maling eller stuck. Blokvægge kan også være forsynet med væggenheder mellem hver vandret ledd, som gør det muligt at montere mursten eller stenfiner på væggen.

Ledninger og VVS

Betonblokvægge kan eftermonteres for at modtage VVS og ledninger i blokcellerne, inden de hældes fast med beton. Selvom hældte og formede betonvægge kan udstyres med de samme applikationer, skal det gøres, mens væggen formes med træ, hvilket giver lidt plads til fejl. Betonblokvægge kan justeres og refiteres ved kun at fjerne enkeltblokke. En solid betonblokvæg medfører mange fordele i forhold til dens modstykke - betonvæggen. En solid betonblokvæg er præcis det, som navnet antyder - solidt. Det kan hældes som en monolitisk struktur, der binder væggen til fodene. Det kan forstærkes med ikke kun lodret spændebøjle men også vandret spænde. Der er mange fordele, en solid betonblokvæg har over en betonvæg.

Anden Artikel

Typer af hulvægsisolering
Online køkkendesignværktøjer
Installationsanvisninger til loftslys
Sådan renoveres Formica bordplader
Hvordan male over gamle paneler
Metalkant til bordplader
Garage dørisoleringstyper
Sådan installeres Engineered Gulvbelægning på Beton
Cedar Siding Installationsværktøjer
Rum Remodeling Spil
Sådan Edge Badeværelse Fliser
Enkle måder at øge værdien af ​​dit hjem
Sådan vælges grout farve
Sådan Wrap Window Trim
Den bedste måde at fastgøre skumisolering på kældervægge
Fordele og ulemper ved kunstgræs
Sådan genoplives en epoxygulv
Hvordan man fortæller, om et reb er nylon
DIY Epoxy Garage
Valg og stilarter af trægrapper