Fjernelse af trædæk

Fjernelse af trædæk 

1.

Undersøg dækket for at afgøre, om der er nogen del af dækket, som du måske vil prøve at gemme og genbruge. Hvis dette er tilfældet, skal du muligvis ændre nogle af trinene for at gemme dem.

2.

Fjern pyntepladerne. Afhængigt af dækets tilstand kan du bruge en skruetrækker med en ny bit til at fjerne de eksisterende skruer fra gulvplankerne. Hvis dette ikke er tilfældet, spring til næste trin.

3.

Indstil dybdeskåret på en cirkelsag til 1/2-tommer dybere end deckingsmaterialet. Snap en kridtlinie mellem hver anden gulvbjælke. Brug cirkelsagen til at skære langs linjen for at gøre det mere sikkert og lettere at fjerne små dele af deckingen ad gangen. For at afslutte snittet tæt ved huset, hvor den cirkulære sav ikke kan nås, skal du bruge en frem- og tilbagegående sav med et træskæreblad.

4.

Brug den fremadrettede sav til at skære gulvet Skru dem af et par centimeter fra bjælkebøjlerne. Du skal bruge hjælp til at holde dem stadig, når du skærer dem i begge ender.

5.

>

Fjern posten fra under det gamle dæk. Disse vil enten blive sat i betonen eller vedhæftet med en posthanger. Grav posten ud med en skovl og fjern dem.

6.

Fjern pjælken fra stolpen og huset. Brug den fremadrettede sav til at skære dem ud fra stolpen. Dette vil fungere for hele kanten af ​​bøjlen, der ikke er fastgjort til huset. Brug en stikkontaktnøgle og stikkontakt til at fjerne LAG bolte, der fastgør fælg tværbjælke til overfladen af ​​huset.

Tips og advarsler

 • Denne opgave vil kræve mere end én person i perioder med løfte tunge brædder.
 • Pas på rustne negle og andet snavs ng tunge genstande bøje i knæene, rygstøtte er også et sikkert idé.
 • Kun gå på decking område, der er mellem gulvet tværbjælke, der ikke skæres igennem.
 • Wear sikkerhed briller og handsker, når du river ned dækket
 • Eventuelt træ, der bruges rundt på dit hjem, vil forværres over tid. Det kan være nødvendigt at fjerne og udskifte tømmer, især hvis det har jordkontakt. Et udvendigt dæk er et godt eksempel på dette. Dækplankerne og stolpen kan knække og splitte sig over tid, hvilket gør dæket til en sikkerhedsrisiko, der skal tages hånd om. Den gør det selv, håndmanden kan rive ned og demontere et dæk ved hjælp af et par venner.

  Anden Artikel

  Sådan Gips over træpaneler
  Sådan Sæt Vinyl Siding på en Double-Wide
  DIY Shower Liner Installation
  Sådan Fix Old Beton
  Sådan installeres en Schlage Dørknap
  Typer af Udvendig Stucco
  Billige badeværelse design ideer
  Sådan installeres blum hængsler
  Wood Countertop Ideer
  Typer af bordplade materiale til rådighed
  Installation af præfabrikerede laminatbord
  Hvordan man laver klik og lås trægulve
  Gør det selv konkrete gangbroer
  Sådan rammer du en mur med en dørklap
  Sådan bruges shims
  Fælles træskruer
  Interaktiv køkkenplanlægning
  Garage u0026 Room Addition Ideer
  Sådan isoleres en plade
  DIY: Loftfliser