Enkle anvisninger til at bygge et skurkamp

Enkle anvisninger til at bygge et skurkamp 

Målinger og materialer

Mål afstanden mellem gulvets gulv og ydersiden. For hver tomme højde vil du have mindst fire tommer Hvis dit skur er to meter over jorden, vil du have en rampe på otte meter lang.

2.

Bestem bredden af ​​din rampe. En fire fods bred rampe vil kræve fire bjælker sat til 16 inches på midten. For at bestemme antallet af bjælker kræves, divider bredden med 16 og tilføj et til dit svar.

3.

Find ud af mængden af behandlet 2-til-6 tømmer, der er nødvendigt til decking. Den faktiske bredde på en 2-by-6 er 5,5 tommer. Forladelse af et 1 tommers mellemrum mellem tæppebordene, to planer, der ligger vinkelret på tværs af rampebjælkerne, dækker en fod af For eksempel skal en otte fods rampe kræve 16 2-til-6-plader.

4.

For at bestemme mængden af ​​behandlet 2-by-6 tømmer, der kræves til rampen, tilføj antallet af bjælker og dækplader plus en ekstra behandlet 2-by-6 til bunden af rampen.

5.

Få mest muligt ud af dit tømmer. Du kan skære fra en enkelt otte-fods 2-til-6 to decking boards til en fire-fods rampe. Køb tømmer i længder kan du få mere end et snit fra. Dette vil sænke mængden af ​​affald og omkostningerne ved materialer.

Forbered dit arbejdsområde

1.

Fjern enhver hindring under skurets åbning (hvor du installerer rampen). Fjern enhver trim fra under døren, så din indramning vil binde direkte til bygningen og ikke til et overfladisk stykke materiale.

2.

På skurets yderside markere en linje 1,5 inches under dit skur gulv. Toppen af ​​dine bjælker vil forbinde til skuret på dette tidspunkt. Hvis du slipper bjælkerne, vil denne afstand gøre det muligt for dit pynt at komme i skyllet med skurbunden og gøre en glat overgang.

3.

Marker layoutet for dine bjælker på skuret. Tegn en lodret linje for at repræsentere kanten af ​​hver bjælke. Mellemrummet mellemrummer ikke længere end 16 centimeter på midten.

4.

Forbered landingen til din rampe. Du vil have, at rampen kommer i spidsen med jorden, så grave og planlægge et område til bunden. Du kan gøre området større end nødvendigt og udfylde det med snavs eller beton, når du er færdig med at bygge rampen.

Klip og installer tæpper

1.

Skær dine bjælker i længden med en 15-graders vinkel. Brug dit rammekammer for at få denne vinkel. Skær toppen og bunden af ​​din rampe med samme vinkel. For at få den korrekte længde måles fra vinkelens lange punkt til det korte punkt.

2.

Fastgør bjælkerne til skuret ved hjælp af bjælkebøjlerne. Spik bøjlebøjlerne til skuret. Sæt hver bøjle i spalten og læg negle gennem de forborede huller, fastgør bordet til skuret og bøjlehængeren.

3.

Skær og søm en 2-by-6 til bjælkerne i den nederste ende af rampen. Dette bord giver dig mulighed for at firkantet og niveauere rampens bund på én gang.

4. På indersiden af ​​rammen, i bunden af ​​rampen, kør stakes i jorden. Spik jo ists ind i indsatsen for at holde rampen på plads.

Decking

1.

Start øverst ved at placere det første bord tæt mod skuret. Sæt to negle gennem bordet i hver af bjælkerne.

2.

Læg brædderne ud over bjælkerne. Du kan placere tavlerne eller stram dem sammen tæt: Det vil ikke gøre forskel i rampens styrke. Placer tavlerne for at undgå at skære det sidste stykke til en mindre dimension.

3.

Nail alle brædderne ned og pakk i snavs, sten eller cement ved bunden af ​​rampen.

Tips og advarsler

 • Du kan gøre stigningen på din rampe langsommere til en blødere hældning.
 • Du kan finde stræklinjer, der hjælper med at lægge rammer, der strækker længere afstande.
 • Sæt beton i bunden af rampe vil hjælpe med at holde tømmeret forringet.
 • Hvis du bygger en rampe længere end otte meter, eller du planlægger at transportere alt for tungt udstyr eller køretøjer over det, kan du bruge større bjælker, som f.eks. 2
 • Hvis du bygger din rampe for stejl, vil køretøjerne højde centreres ved overgangsstederne, hvilket gør krydserne i den stejle klasse mere usikre.
 • En rampe vil øge effektiviteten og brugen af ​​dit skur, uanset om du opbevarer en plæneklipper eller trillebør der - eller bare vil have lettere adgang til skuret. Dimensionerne af skurramper varierer med højden på skuret gulvet og bredden af ​​døråbningen.

  Anden Artikel

  Sådan fjerner du asbest i Rhode Island
  Sådan afmonteres pejs døre
  Metal svejseværktøjer
  Plast limetyper
  DIY Garage Workbench
  Composting Toilets u0026 Odor
  Travertin Vs. Granit bordplader
  DIY Brusedør
  Korrekt færdigbehandlingsteknik
  Sådan Remodel Et Køkken u0026 Refinish Skabe
  Sådan håndteres og snedkerarbejde
  Sådan opvarmes et badeværelse gulv
  Sådan Stick Plastic til Wood
  Hvad er valnødfiner?
  Fordele og ulemper ved travertin gulvbelægning
  Sådan udskiftes et toiletrør
  Sikkerheden af ​​en pneumatisk nagler
  Sådan måles og skæres støbning
  Sådan vurderer du et byggeprojekt
  Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs