Dækfarvningsprodukter

Dækfarvningsprodukter  Dæk er en populær måde for husejere at skabe et udendørs familie rum. De mange sorter af dækfarvningsprodukter tilbyder både beskyttelse og giver mulighed for at tilføje personlighed og skønhed til området. Hvorvidt et dæk er nybygget eller simpelthen har brug for revitalisering, kan den rette plet øge værdien og skønheden med minimal omkostning og indsats.

Oliebaseret plet

Mange boligejere og fagfolk vælger en oliebaseret dækplade til dets evne til at trænge dybt ind i overflade af træ, hvilket giver bedre beskyttelse mod fugt. I modsætning til en dækforsegler kan en oliebaseret plet også give beskyttelse mod solens skadelige stråler. Ultraviolet beskyttelse stiger med mørkheden af ​​pletten. En potentiel ulempe ved et oliebaseret produkt er tilbøjelighed til at udvikle skimmel og mugg i nogle klimaer. Mouldkolonier kan fodre på de organiske forbindelser, der findes i oliefasen, og få et dæk til at blive sorte eller misfarve.

Vandbaseret plet

Et vandbaseret dækfarvningsprodukt vælges ofte for at lette det applikation og oprydning. Selv om en vandbaseret plet ikke trænger ind i træet, giver den rigelig beskyttelse mod elementerne. Den fås i forskellige nuancer og giver også UV-beskyttelse. Denne type plet bruges af mange dæk ejere, der sætter pris på Manglen på flygtige organiske forbindelser (VOC). VOC'er bliver i stigende grad reguleret på mange områder. En vandbaseret plet må ikke beskytte så længe som en oliebaseret plet, men manglen på skadelige kemikalier gør det til et sikkert alternativ til oliefletter .

akryl-baserede Stain

Akryl pletter er det nyeste dækfarvningsprodukt, der kommer frem på markedet. De er værdsat for deres hurtige forberedelse og ansøgningstider. John Sundquist fra American Deck Maintenance, Inc. siger: 'Nogle af disse acrylmer gør det muligt at vaske dækket om morgenen og plette det om eftermiddagen.' Udførelsen af ​​akrylbaserede pletter over en længere periode kan sammenlignes med en vandbaseret plet. De kommer i en række farver og giver beskyttelse mod sol og fugtskader.

Anden Artikel

Idéer til Refinishing Tile Floors
Vanity Backsplash Ideer
Sådan fjerner du en bordplade
Sådan Lim Tryk Behandlet Træ
Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
Loftisoleringstips
Installation af lap sidespor
Hvordan man opbygger et komposterings toilet
Sådan Skærer Køkken Tællere
Sådan måles en dørlængde
Briton Door Closer Installationsvejledning
Sådan installeres badeværelse hardware
Hvad forårsager gulvfliser at komme løs?
Sådan betaler du skatter på et nyt modulært hjem
Sådan installeres Glasfiber Tagdækning
Hvordan man designer en toscansk perle
Beton u0026 Husreparation
Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
Formålet med et Silt Fence
Typer af hydraulisk væske til træplittere