DIY: Vinduesrammer

DIY: Vinduesrammer 

1.

Hold dit niveau over det øverste vandrette spænd på vinduets åbning, ved hjælp af målebåndet for at placere det 1/4 tommer over kanten. Tegn en blyant linje langs bunden af ​​niveauet, der strækker sig 1/4 tommer ud over begge ender.

2.

Mål blyanten og overfør målingen til et stykke trim , med mærkerne på den nederste kant og et par centimeter af plads ud over hvert mærke.

3.

Sæt trimmen på midsaven fladt på bagsiden med nederste kant vende mod bladet. Sæt et af mærkerne under bladet. Drej bladet til 45 grader, peger væk fra den målte del af trimmen. Lav klippet.

Skub det andet mærke under bladet og drej bladet til 45 grader i den modsatte retning (så det peger igen væk fra den målte del af trimmen). Lav klippet.

5.

Hold klippebordet til toppen af ​​vinduesåbningen på blyantlinjen. Enderne af trimmen skal flare ud over siderne, vinkler opad. Fastgør stykket med en finishspiker, skyder negle om hver fod.

6.

Gentag processen for hvert af de andre stykker rundt om vinduet. Monter de andre stykker med gipsskærene, der støder mod hinanden for at danne hjørnerne.

Tips og advarsler

 • Brug beskyttelsesbriller, når du skærer med en gipssav.
 • Indramning omkring indersiden af ​​en vinduesåbning giver en klar visuel grænse mellem kabinettet og væggen, samtidig med at det forhindrer varmetab gennem åbningens kanter. Der er mange måder at ramme et vindue på, idet det nemmeste er en firesidet miter-cut ramme, det samme koncept som billedrammen. Hjørnerne skæres ved 45 grader for at danne 90 graders vinkler af hjørnerne.

  Anden Artikel

  Træ mantel stilarter
  Hvordan man laver en dørknap
  Sådan finder du pinde i en gipsvæg
  Sådan installeres spansk flise
  Sådan installeres betonbinderblokke
  Sådan Skærer Rafter Haler
  DIY Bruserflise
  Køkken Remodeling Idéer
  Attic Shelving Ideas
  Sådan fjerner du grout fra skiferfliser
  Sådan Tør Cherry Timber
  Udvendige Caulking Products
  DIY polyuretanskumisolering
  Sådan genoplive Laminat Counter Tops
  DIY Hældning Beton
  Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
  Porcelæn vs Keramisk Tile
  Sådan isoleres bag gips
  Typer af Drop Ceiling Fliser
  Sådan isoleres udvendige mursten