DIY Solar Panel Construction

DIY Solar Panel Construction 

1.

Bestem, hvor meget energi dit solpanel skal producere, vælg din solcelle og tegn en plan, der viser, hvor mange celler du har brug for til at opfylde dit mål, og hvordan disse celler skal arrangeres . Hvis du har brug for et 10-watt panel til et udendørs lysprojekt og valgte individuelle celler med en effekt på 0,5 watt, skal du bruge 20 celler. Du kan arrangere dem i fem rækker af fire celler, to rækker af 10 celler, eller hvad der helst fungerer bedst for rummet. Design din plan for at inkludere en tomme eller to plads til ledninger mellem cellerne samt en tomme eller to omkring panelets ydre omkreds.

2.

Skær 3/8-tommers tyk stykke krydsfiner med en sav til de dimensioner, der er nødvendige for at fungere som et tavle til solpanelet. Skær noget skrot tømmer med saven for at tjene som hævede grænser rundt om bagpanelet, og fastgør dem til siderne af bagpladen med en hammer og negle eller bor, skruetrækker og træskruer. Kilden til dit skrottømmer betyder ikke noget, men det er nødvendigt at give en jævn, hævet kant mindst 1 1/2 tommer over overfladen af ​​bagpladen.

p> Skær et stykke egnet substrat til limning, som f.eks. pegboard eller korkplader, i samme dimensioner som bagpladen. Smør bagsiden af ​​substratet med trælim og sæt det inden i panelet og på bagpladen. Yderligere fastgør panelet ved at bore huller i hjørnerne og fastgøre underlaget med træskruer og skiver.

4.

Bor i to eller tre små huller i hvert hjørne af bagpladen, omkring skruerne og skiverne i trin 3. Disse vil fungere som ventilationshuller til den færdige plade.

5.

Påfør et kappe af udvendigt træprimer til dette fremarbejde til solvarmen panel med pensel. Vent seks til otte timer for at tørre, og påfør derefter to lag maling. Vent seks til otte timer mellem lag af maling. Dit panel vil sidde i alle slags vejr, så priming og maling er afgørende for at sikre panelets træstruktur varer.

6.

Undersøg dine solceller. Nogle celler har allerede ledninger installeret, men andre gør det ikke. Hvis dine celler ikke har ledninger installeret, skal du skære længder af ledning fra spolen og lodd dem på kontaktpunkterne på bagsiden af ​​cellen. Dette er en god opgave at påtage sig, mens du venter på primer og maling til tørring.

7.

Tegn retningslinjer efter din plan på underlaget ved hjælp af målebånd og en blyant.

8.

Organiser dine solceller i grupper af enten kolonner eller rækker. Hvis du lavede et fire-trins fem-kolonne-design på 20 celler, kunne du organisere dem i grupper på enten fire eller fem. Løsn fanerne på bagsiden af ​​hver celle sammen ved hjælp af en loddepistol og arrangerer hver gruppe i en lige linje.

9. Påfør to dabs nonconductive silicon caulking om størrelsen på en pokerchip på bagsiden af ​​hver solcelle. Fordi det er nonconductive, er caulk en erstatning for en anden slags lim. Indstil dine grupper af enten rækker eller søjler ned på underlaget langs de retningslinjer, der er markeret for dem, og tryk let på hver celle, men fast, for at give caulk et godt greb på underlaget.

10. < / p>

Træk de enkelte celler sammen. Hver celle har sit eget sæt ledninger. Match de positive og negative ledninger, og tilslut derefter hvert sæt ledninger til det næste matchende sæt ved at spleje dem sammen med trådmøtrikker. Arbejd ned begge rækker efter række eller kolonne efter kolonne, indtil alle celler i hver gruppe er koblet sammen. Spænd derefter grupperne af celler sammen ved hjælp af flere trådmøtner, indtil alt strømmer ud gennem et enkelt kabel, der er fastgjort til dit objekt, der skal drives.

11.

Bor et hul i nærheden hjørnet tættest på hvor dit enkelt kabel fra trin 10 er, tråd, der kabler ud af panelet gennem det hul, så forsegl hullet og fastgør kablet på plads med silicium caulk.

12. < / p>

Mål og skær et stykke plexiglas eller klar plast med et plexiglas skæreværktøj eller plastskæreværktøj. Dette er paneldækslet, så mål det, så det matcher panelets dimensioner, herunder grænserne. Sæt den oven på panelet, bor fire til seks huller gennem paneldækslet og panelets grænser, og fastgør paneldækslet til panelets kant med træskruer og skiver.

Tilstedeværelsen af ​​individuelle solceller på markedet gør det muligt for dig selv at opbygge sit eget solpanel inden for sin egen garage. Som gør-det-selv-projekter går det, at opbygge et hjemmelavet solpanel er udfordrende og kræver en betydelig investering af tid. Det giver dog visse fordele ved at bruge et butikskøbt panel, såsom friheden til at oprette et skræddersyet panel, der er dimensioneret til at passe ind i det rum, der er tilgængeligt, som en smal kanal mellem en skorsten og et ovenlys.

Anden Artikel

Hvilken retning skal jeg lægge en laminatgulv?
Sådan Remodel Køkken Skabe
DIY køkken tæller maleri
Badeværelse remodel designe ideer
Front entry dør stilarter
Badeværelse Forfængelighed Skab Installationsvejledning
Sådan Renew Keramisk Tile
Sådan vurderer du stenfinermængder
Installation af en Curbless Shower
HUD Krav til fonde på mobile hjem i Montana
Solar Power Assisted Houses
Linoleum Styles
Hvordan man opbygger en flad taghytte
DIY Tile Bath
Sådan farve og farve Cedar Siding
Driveway Design Idéer
Loftisoleringstips
Sådan ændrer du et moderne hus udvendigt til en hytte stil
Sådan Remodel en Backsplash
Stone Tile Ulemper