DIY Refinishing Træskabe

DIY Refinishing Træskabe 

1.

Fjern kabinetsdøren fra kabinettet ved at skrue hængslerne ud, der holder døren på plads. Fjern hængslerne fra kabinettet og fjern også dørhåndtaget fra skabsdøren. Sæt hængslerne og håndtag til side til senere brug.

2.

Løsn kabinettet fra væggen ved at fjerne søm- eller skruebåndet inde i kabinettet og holde det på plads. Skru båndet ud og fjern strimlen inde i kabinettet. Hvis du er fastspændt på plads, skal du fjerne strimlen ved hjælp af en prybar for at trække strimlen op på det fastlåste sted. Fjern kabinettet og sæt det på en plan overflade.

3.

Rengør kabinets overflade ved hjælp af en pH-neutral rengøringsmiddel for at fjerne snavs. Brug en fugtig svamp til almindelig snavsaflejring og en skrubebørste til indgravet snavs. Tør enhver rensestof fra træets overflade med en fugtig klud og tør derefter tørre med en tør klud.

4.

Placer 220 sandpapir på en sandblok og derefter sand træets overflade for at fjerne enhver eksisterende finish. Brug små cirkulære bevægelser for at fjerne finishen. Fortsæt med at slibe, indtil du har afsløret træets naturlige korn under, og sidesporet er glat at røre ved. Tør træet af med en ren klud for at fjerne rester, der er tilbage fra slibeprocessen.

5. < / p>

Påfør din valgte træplade til træet ved hjælp af en børste. Påfør pletten ved at bruge flere tynde lag for at skabe en jævn farvet frakke, børstning sammen med træets korn. Lad pletten tørre for mængden af tid rettet af pletfabrikanten.

Seal træflettet med et lag af klar polyurethanfinish, påfør finishen med en børste. Følg træets korn igen, Oparbejdning af et solidt overtræk ved at børste på tynde lag. Finalen beskytter træet mod uønskede pletter og fra skader, der kan opstå under normal brug. Lad finishet tørre i 48 timer.

7 .

Skift håndtagets håndtag, og udskift derefter skabsdøren på kabinets hoveddel. Hold en hjælper fast i skabene, når du gendanner strippen fastgør den til væggen.

Velfremstillede træskabe kan være strukturelt sunde, mens de ser nedslidte på ydersiden. Efter mange års brug begynder finishen på dine træskabe at falme. Ridser og skruer begynder at bære den beskyttende belægning væk og kan beskadige selve træets egenskaber, medmindre du raffinerer kabinets overflader. Raffinering af træskabe korrekt kan være en lang og besværlig proces. Fjernelse af den eksisterende finish er nødvendig, før ny finish påføres, og arbejdet kræver, at du fjerner frysere fra deres nuværende placeringer. Det gøres dog godt, i færdiggørelsesprocessen genopretter du dit kabinets udseende og præsenterer en lige så ny overflade, der tilføjer det generelle rum i et rum.

Anden Artikel

Badeværelse Opbevaring Ideer
Sådan installeres blum hængsler
Fordelene ved en solid betonblokmur
Sådan forsegles en flisebruser i hjørnerne
Wood Burning Fireplace Ideas
Typer af håndboremaskiner
Slate Tile Flooring Ideer
Baseboard Trim Options
Hvad er højden af ​​en beklædningsrørstang?
Sådan Wire et husholdningsloft Fan
Gipsvejledninger
Sådan laver du flise til loftet
Sådan Edge Badeværelse Fliser
Sådan tæller man huller
Sådan fastgøres Sheetrock til Gips
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Den bedste måde at skjule højttalerdråde på
Badeværelse Countertop Farver
Sådan installeres et toilet på en cementplade
Sådan skæres udvendig hjørneformning