DIY Byg et hjørne skab med en lat Susan

DIY Byg et hjørne skab med en lat Susan 

Størr kabinettet korrekt

Se efter plads i et fjernt hjørne af et køkken, vaskerum eller opbevaringsrum med plads til en lat susan bestående af mindst tre hylder. Et gulvskab vil typisk stå ca. 36 tommer højt. Installer strimler af trærammer til vægtapper og gulvbjælker for at konstruere et skab fra bunden. Dæk kabinettet med finérprodukter eller perlebræt og monter en færdiglavet dør. Byg kabinettet for at give mulighed for 1 tommer clearance for de drejelige hylder rundt om kabinets vægge.

Tilføj overheadskab

Når du har lavet et gulvskab, kan du installere et ekstra vægskab med en Lazy Susan direkte over det. Brug 4 tommer rustfrit stål skruer for at sikre kabinettet til væg indramning. Opret et vægskab for at matche gulvskabet med det øverste skab har mindst tre drejelige hylder. Et overheadskab er ideelt til opbevaring af små pakker med mad eller madlavningsingredienser, som du hurtigt vil få adgang til. Placer genstande i det øverste vægskab på den øverste hylde af Lazy Susan, som du sjældent bruger.

Hængselsdør for nem adgang

For at installere en typisk dør hængslet på den ene side, sæt hængslerne så døren åbner udad når du slår ned for at bruge den dovne Susan. På denne måde kan du åbne døren og svinge den tilbage ud af din vej. Installer en dør høj nok til at kunne se alle varer på Lazy Susan. For eksempel kan du bruge en dør på 32 tommer højt på et kabinet, der er 36 tommer højt.

Tilføj unik dør

Hvis dit kabinet passer ind i hjørnet af en L-formet tæller, kan du købe eller bygge en speciel dør, der vil folde på hjørneformet. Disse døre, der er lavet specielt til hjørneskabe, er tilgængelige i hjemmet forbedring butikker. De trækker udad og svinger åben til den ene side, mens de foldes halvt i det nøjagtige centrum af dørenheden.

Installer hylderne

De fleste Lazy Susan-enheder kan monteres og installeres som frittstående systemer. Nogle kræver, at en central akse installeres i et skab til fastgørelse af drejelige hylder. For nem rengøring er det bedst at installere aftagelige Lazy Susan-enheder. Køb høj kvalitet rustfrit stål eller træenheder i forhold til billigere metalhylder eller plastikaggregater. Hvis Lazy Susan er af høj kvalitet, kan du nemt skifte hylderne med den ene hånd efter hylderne er fyldt med genstande. De fleste køkkener eller pantry områder har brug for et skab til visse genstande med en drejelig hylde, der omtales som en Lazy Susan. Ved at spinde hylderne rundt kan du hente visse dåsevarer eller beholdere af madlavningsredskaber eller redskaber. Et stort rum, som er ubrugt i et hjørne, er et ideelt sted for en drejelig hyldeenhed, da alle lagrede genstande kan være svært at fjerne fra et hjørneområde.

Anden Artikel

Kontorlysindstillinger
Sådan vedhæftes Wood Trim
Steg-for-trin stemplet beton
Hvordan man passer til toilet sæder
DIY Solar Panel Construction
Konstruktion Laserværktøjer
Sådan installeres et Wainscoting Panel Sheet
Installationsvejledning til fladt tag
Typer af House Wrap
Sådan kantes gulvfliser
Sådan repareres egegulve
Sådan monteres væg hyldebeslag
Træ med flisegulv ideer
Sådan skæres Clay Roof Tiles
Hvordan man opbygger egne trusser
DIY polyuretanskumisolering
Sådan bruges en våd tegelsave
Sådan genanvendes toiletvand
Er hårdttræsgulve et godt valg til køkkener og badeværelser?
Lægning af travertinvægtefliser