Closet Design Solutions

Closet Design Solutions 

Behov

Overvej dit behov for meget hængende plads, skuffeplads, skoopbevaring, et spejl i fuld længde, et strygebræt eller et sted at sidde for at sætte på sko. Bestem, hvilke af disse er vigtigst for dig.

Målinger

Mål den tilgængelige længde på vægpladsen. Hvis der er plads i midten, skal du finde ud af hvor meget hængende eller foldende plads der er til rådighed også (sørg for mindst 4 fod fra væggen til kanten af ​​foldningsområdet). Tegn skabet på skabet på grafpapir, så en ø, hvis der er plads. Træk nu en højde af hver af væggene (et billede af væggen som set på hovedet). Start med at tegne den samme gulvlinje ved siden af ​​grundplanen, og træk derefter lodrette linjer svarende til væghøjden, og træk derefter 'loftet' eller en vandret linje. Du vil måle og udfylde disse, når du placerer dine elementer på grundplanen.

Brystopbevaring

Hvis du vil have et bryst til undertøj og andre foldede genstande, skal du først trække det ind. Hvis du vil bruge det hver dag, skal du placere det på et let tilgængeligt sted, f.eks. Tæt ved døren eller ved siden af ​​dine daglige toppe og bundflader.

Langhængende rum

Beregn hvor meget langhængende plads du er behov for sådanne varer som lange kjoler, klæder eller bukser. Find ud af, hvor denne plads bedst placeres - normalt i slutningen af ​​skabsvæggen. Minimale højde for polen ville være 60 inches.

Korthængende plads

Beregn hvor meget korthængende plads du har brug for. Før du beslutter dig for at indsætte dobbeltstænger, skal du være opmærksom på, at det mest effektive arrangement giver dig mulighed for at bøje dig for at hente noget. Sæt derfor cubbyholes / hylder på øverste niveau med korthængende plads nedenunder. Dine sko, trøjer, punge og alt andet du vil placere i disse rum går over. Afbalancere de to områder, så du har tilstrækkelig plads til både hængning og opbevaring. Den nederste hængestang skal være 40 tommer fra gulvet.

Tilbehør

Hvis du vil have et strygebræt, et spejl i fuld længde eller et sæde, skal du bestemme, hvor de passer. Måske går spejlet på bagsiden af ​​døren. Strygebrættet kan passe over et lavt bryst, hvis du forlader toppen af ​​brystet klart. Et sæde kan passe midt i området. Når man ser på forhøjningerne, som skal have lofthøjden målt korrekt, skal man afslutte med hylder over hængende og cubbyhulede områder for at opbevare kufferter og alt andet, som du ikke behøver regelmæssigt. Bygherrer springer normalt på skabe, simpelthen at installere en enkelt stang omkring omkredsen. Dette er en meget ineffektiv måde at designe et skab på. Tilføjelse af cubbyhuller og flere lag af stænger kan i høj grad øge opbevaringskapaciteten i dit skab.

Anden Artikel

Sådan sættes en fuld slab Granit Backsplash
Glasfliser Ideer til badeværelser
Sådan installeres stiv skorstensliner
Pantry Cabinet Ideas
Hvordan man designer stål trapper
Granit bordplade muligheder
Bæredygtige gulvmuligheder
Sådan genoprettes gamle køkkenskabe
Tøjvask Countertop Ideer
DIY badeværelse makeover
Redwood Fence Styles
Indstillinger for badekar og brusebad
Sådan installeres Badeværelse Beadboard
Sådan lægger du Laminatbænk
Hårde Trægulvtyper
Sådan passer Bambus Gulvbelægning
Sådan installeres skiferfliser over beton på en veranda
DIY Trim Arbejde
DIY: Prefab Laminat Countertop
Sådan vurderer du stenfinermængder