Byggematerialer til kompositdækning

Byggematerialer til kompositdækning  Composite decking materialer kommer i mange sorter, såsom plast og træ fiber, vinyl og aluminium, lavet til at ligne træ, men kræver mindre vedligeholdelse. Installation af kompositdæk afhænger af den type materiale, du vælger, da hver type kræver lidt forskellige applikationer. Imidlertid bruger forskellige former for kompositdæk de samme grundlæggende byggematerialer.

Dækmaterialer

Sammensatte dækmaterialer findes i en række forskellige teksturer og farver. Dækproducent Veranda Decking anbefaler at købe alle materialer til dit projekt på samme tid, fordi farve og tekstur kan variere noget fra en fabrikation til den næste. For at sikre kontinuitet i farve og tekstur af kompositionsdækket foreslår Veranda Decking også at købe nogle ekstra brædder, hvis du skal lave en reparation i fremtiden. Denne generelle regel gælder for sammensatte pyntematerialer af alle typer og mærker.

Omvendte gevindskruer

Fejlinstallation af kompositdæk kan skabe en kant på dækkets overflade, siger Decks.com, en online ressource til decking En spids opstår, når standardhovedskruen rent faktisk trækker en del af kompositmaterialet ned for at frembringe en hævet bump. Effekten hedder svampe. For at forhindre dette opstår, anbefaler Decks.com at bruge skruer med omvendt gevind i stedet for standarder.


Du kan også bruge en hammer til forsigtigt at trykke ned skruer, der producerer støt på dæksens overflade efter installation. En let tryk på skruehovedet kan hjælpe overfladen.

Drill

Composite decking installeres normalt med skruer frem for sømene, der bruges til at installere trædæk. Skruerne fastgør brædderne til dæksammen. Du skal lave huller i dine kompositplanker for at indsætte skruer med en boremaskine. Ifølge Home Addition Plus, som er et hjem selvforbedringswebsted, anbefaler de fleste eksperter at bore et hul dybt nok til at tillade skruen at trænge dybt under dækfladen for at sikre, at kortet er sikkert.

Fastgørelsesanordninger

I nogle tilfælde leveres kompositdækket med fastgørelseselementer for at sikre borde på plads. Fastgørelsesanordninger anvendes i stedet for skruer eller negle. Fordelen ved fastgørelseselementer er, at de er skjult for at se, fordi de er bundet til plankerne, da de sættes på plads fra bagsiden. Fastgørelsen fastgøres i bjælken med en skrue, og så hjælper en låseflig med at holde planken på plads.

Anden Artikel

Sådan betaler du skatter på et nyt modulært hjem
Hvordan man opbygger et hus i Queensland
Sådan udskiftes og matches ældre 12 x 12 tommer keramiske gulvfliser
Gør det selv Vinyl Gulvbelægning
Hvordan man designer en indgangsdør
Sådan tilsættes vand til latexmaling
Billige boligindstillinger
Sådan Tile Omkring Toliet
Sådan installeres en Tin Backsplash
Hvordan man laver Cedar Shingles
Sådan installeres badebade surrounds
Plast limetyper
Hvad bruger du sort rør til?
Brick Patio Udendørs Køkken Idéer
Sådan vedhæftes Joist Hangers
Typer Air Nailers
Sådan installeres glasfiberstøbning
Værktøj til lægning af laminatgulve
Pex Crimping Vs. Fastspænding
Installation af tæppe på cement