Billige materialer til badeværelse remodeling

Billige materialer til badeværelse remodeling  Brug af billige materialer til at ombygge dit badeværelse kan hjælpe med at holde dit badeværelse renovering på budgettet. Disse dage skal billigt ikke betyde ringe kvalitet, så hold dig ikke fast med et kig, der ikke hjælper dit hjem. Med nogle få billige opdateringer kan du få dit slidte badeværelse til at se frisk og opdateret .

Maling

En af de mest billige boligforbedringsprodukter vil opdatere næsten alt i dit badeværelse, fra en gammel forfængelighed til væggene til de årtier gamle knust fyrretræsplade. Mal malene en lys hvid eller fed farve for at tilføje en smule smag til dit badeværelse. Hvis fedme vægge virker lidt meget, skal du tænke på at bruge en lys skygge som accentfarve på møbler eller trim. For et professionelt udseende, før du tilføjer din farve, don ' t glem at prime.

Hardware

For en enkelt, hurtig badeværelseopdatering eller som et overblik over en samlet budgetopdatering, skal du udskifte dit badeværelse hardware. Købsknapper og træk til frysere og skuffer på din lokale boligforbedringsbutik. Selvom vandhaner og badeværelsesudstyr kan blive kostbare, behøver de ikke at være. Du kan finde billige muligheder i rabatbutikker, stormagasiner og din lokale boligforbedringsbutik.

Lysarmaturer

Et lille lys kan gå en lang vej, og du kan slukke en lysarmatur eller to om et par timer. Lysarmaturer kører gamuten når det kommer til pris, så hold øje med prisen, når du ser på dine muligheder. For at spare penge skal du købe en pænere armatur med et billigt glasdæksel. Du kan altid udskifte dækningen på et senere tidspunkt.

Paneler eller wainscoting

Elaborate wainscoting kan koste dig en smuk penny, men wainscoting lak eller paneler kan opdatere et rums vægge uden at brænde et hul i lommen. Typisk lavet til at ligne bord, wainscoting er lavet af træ, plast eller MDF, og det kan installeres over gamle, revne fliser, hvilket sparer tid. Et billigt alternativ til de fleste badeværelsesbyggematerialer, gør paneler ofte til at ligne andre materialer, såsom fliser. Men hvis du går med paneler, skal du sørge for at bruge en vandtæt eller vandtæt indstilling på dit badeværelse.

Genbrugte genstande

Hvis din smag løber mod de finere ting, men din lommebog kan ikke rådgive det, skal du undersøge genanvendte genstande i dit område. De fleste byer har mindst en genanvendt byggemateriale butik, og selv om varerne roterer ud, kan du som regel finde alt fra piedestalvaske til badekar til fliser i god stand for tæt på halvdelen af ​​prisen for hvad du ville betale i en boligforbedringsbutik.

Anden Artikel

Badeværelsesudstyr til handicappede
Sådan installeres store fliser
Sådan Stak Oak Gulve Sort
Trykbehandlingen af ​​træ
Brusebad Design Indstillinger
DIY udskiftning vindue installation
Sådan installeres PVC Loftfliser
Sådan hænge gipsvæg omkring en garageport
Disk Sander Sikkerhedsregler
DIY loftet gulvbelægning
Hvilken målebånd er nødvendigt til 20 ampere?
Hvordan virker Dow Solar Shingle?
Sådan erstatter du brusebad
Konstruktion Collaboration Tools
Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
DIY glasfiberbruser
Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Sådan Skærer En Stucco Wall
DIY Tub Refinishing
Ulemperne ved Radio Water Meters