Backsplash ideer med granit

Backsplash ideer med granit  Hvis du vil have et køkken backsplash, der vil vare i årevis, en granit backsplash giver den holdbarhed, du ønsker. En type natursten, granit er ikke den billigst mulige backsplash-option, der starter ved omkring $11 en kvadratfod i maj 2010. Imidlertid gør granitets naturlige anti-mikrobalke og pletbestandige kvaliteter det til en favorit backsplash-løsning til køkkener og badeværelser .

Hold det poleret

Hvis du kan lide det moderne, moderne udseende, prøv en poleret granit backplash. Typisk lavet af et enkelt ark 4-tommers tykt ark af poleret granit, er polerede granitplanker ofte installeret med granit bordplader af samme farve, der skaber et stort feje af farve fra kanten af ​​bordpladen til bunden af ​​de øverste frysere. Du har også mulighed for at installere en kortere granitbagplade af forskellig højde, som ikke når bunden af ​​skabene, men Denne mulighed har tendens til at være mindre almindelig end den fulde granit backplash.

Tilføj flise

Hvis du kan lide udseendet af fliser, men foretrækker granitens holdbarhed, få det bedste fra begge verdener med granitfliser. Fås i 12 -inch firkantede fliser, granit kommer i en række farver. Lav en simpel flisevæg eller få kreativ med flere farver af granit og lav en mosaik. Hvis du føler dig eventyrlystne eller særligt handy, skal du skære granitfliser for at skabe en mere detaljeret og udførlig mosaik. Hvis du planlægger at installere din flise granit backsplash dig selv, gør din forskning. Granit kræver tætningsmiddel, før det er fugtet for at gøre det muligt at fjerne senere. Det er også tungt og kræver specielle klæbemidler og installationsprocedurer for at holde det adskilt fra væggen.

Bland det op

Hvis du er leder efter noget lidt anderledes, tænk på at blande granit med andre medier. En natursten, granit fungerer godt med andre naturlige elementer, som skifer, tumblede stenfliser eller flodbjerge. Til kreativ brug skal du bruge granitfliser til at skabe en 'indrammet' backplatte af tumblede klipper eller andre natursten eller designe din egen mosaik ved hjælp af en række naturlige materialer.

Tilføj et billede

Hvis du leder efter noget individualiseret, og du har kontanter, får et ark poleret granit ætset med et billede eller siger, at du elsker, og brug det som dit køkken backsplash. Fordi granit er naturligt pletbestandig, forbliver billedet det samme i de kommende år, så gør sikker på at det er noget du 'er sikker på at elske.

Anden Artikel

Sådan tegner du det indre hjørne af en backsplash
Hus Design Krav
Sådan forbinder du Pex
Hjemmelavet Rip Fence
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
Sådan installeres laminatgulv over linoleum
Sådan Stink Knotty Pine
Definition af Light Ballast
Typer af tag tagdækning
Typer af Tile Trim
Typer af gulvbelægningssystemer
Gør-det-selv kabinet Refacing ved hjælp af støbning
Gør det selv Trim Work
Sådan bruges Caulk I stedet for Grout
Typer af keramiske fliser installationer
Sådan installeres nye trapper
Sådan installeres Cedarbeklædning
Konstruktion Måleværktøjer
Reparation af trillebør
Installationsværktøjer til omløbsrør