Ulemper ved solenergi

Ulemper ved solenergi  Solenergi er en fremragende løsning på nutidens energibesparelser, selv om det kan indebære nogle problemer for hjemmet eller virksomhedsejeren. Ulemper ved solenergi omfatter høje indledende omkostninger, lokalitetsbegrænsninger, overordnet udseende og tagproblemer. Ulemper ved solenergi bør være Overvejet af forbrugeren før køb og installation.

Omkostninger

Selvom solenergi siges at spare forbrugerens penge over en periode, kan de oprindelige omkostninger til materialer og installation være ganske dyre. En potentiel forbruger s Første bekymring er normalt de samlede omkostninger til opsætning og begynder at bruge solenergi. Skatte- og rabatincitamenter kan bidrage til at reducere nogle af disse omkostninger.

Placering

Visse geografiske placeringer er mindre tilbøjelige til at udnytte solenergiets fulde potentiale. Områder, der er tilbøjelige til overskyet forhold, vil ikke kunne samle så meget energi som solrige steder. Derudover kan konstant luftfugtighed og hyppig nedbør forringe solpaneler og udstyr.

Udseende

De store solpaneler, der normalt er fastgjort til bygningens tag, kan betragtes som uinteressante. Det overordnede udseende af et hjem eller en virksomhed med et dekorativt tag kan falde efter tilsætning af solpaneler. Forskud i solenergiindustrien præsenterer yderligere muligheder, som forbrugerne kan finde mere tiltalende end originale valg.

Tag

Ikke alle boliger eller bygninger blev designet med Tænk på solpanelinstallation i tankerne. Taget skal have et tilstrækkeligt stort areal til at rumme den nødvendige mængde paneler og skulle stå over for den ideelle retning af solen. 'Hældning' eller vinkel på taget kan også påvirke panelernes effektivitet. Derudover kan nødvendige reparationer og vedligeholdelse af det underliggende tag være udfordrende, når paneler er installeret.

Anden Artikel

Hvordan man skriver en oversigt for et skøn over en boligforbedring
DIY Patio skridt
Badekar Tile Design Idéer
Hvordan man opbygger et røghus for at gøre jerky
Sådan installeres flise omkring et badekar
Fordele og ulemper ved travertin gulvbelægning
Tips om berøring
Sådan installeres Wicanders Cork Gulvbelægning
Sådan installeres indbygget lys nedenunder
Porch Addition Idéer
Installation af lysisolering
DIY Flise Mosaic
Hjemmelavet Geodesic Dome
Sådan overgår du en trægulv spline
Exterior Home Renovation Ideas
Laminatgulve og tunge klaverer
Sådan installeres Bruce Engineered Flooring
Kan en ny tag sættes over et gammelt tag?
Installation af præfabrikerede laminatbord
Sådan monteres en loftsventilator