Typer af træ tagstænger

Typer af træ tagstænger  Der er flere designs og stilarter af tagbøjle, end du måske tror, ​​og hver har sine egne unikke egenskaber og egenskaber, som gør den perfekt til næsten enhver form for tagagtige tænder. Nogle trusser er bygget udelukkende for at modstå en tung belastning; nogle giver dig mulighed for at få et værelse på loftet. Skønt moderne trusser kan laves af stål, er de ofte lavet af træ. At være opmærksom på de forskellige typer trusser, der står til din rådighed, giver dig mulighed for at designe dit perfekte hjem.

Fælles Truss

Som navnet antyder, er dette den mest almindelige type truss, designet i form af en ensartet trekant. Trussen understøttes af stivere, som enten er i 'W' eller 'M' -konfiguration med en vertikal centralstiver. Denne type truss kan spænde op til 80 fod.

Attic Truss

Også kendt som 'rum i taget' eller 'top hat' trusser, giver disse mønstre et beboeligt rum til at blive dannet i tagrummet. Dette har en række fordele, som for eksempel at øge værdien af ​​huset og give ekstra plads til et soveværelse, kontor eller blot et opbevaringsrum.

Double Pitch Trusses

En dobbelt pitch truss svarer til en fælles truss i design, den eneste forskel er, at trekanten form ikke er symmetrisk. Som navnet antyder, er der to forskellige vinkler af tonehøjde hver side af den lodrette centrale stiver. Dette kan give bygningen et mere unikt udseende og give arkitekterne større fleksibilitet, når de designer en bygning.

Fladstrømpe

Fladstræk er ikke en trekantet form, men består i stedet af to vandrette bjælker forbundet med korte støttestøtter. Disse kan spænde over en stor afstand - op til 250 fod - og bruges oftest i store erhvervsejendomme og lagerhuse.

Anden Artikel

Sådan Stain u0026 Larnish Red Oak Cabinets
Laminatgulve og tunge klaverer
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Isolering R Værdier Forklaret
Indrammet Vs. Frameløse Bruser Døre
Typer af singelsidearbejde
Sådan Remodel Badeværelser
Sådan tilsluttes to stykker af Triple-Wall skorstensrør
Hvordan man vælger en bordplade
Sådan Skærer Rafter Haler
Hvordan man designer et drømmehus til børn
Hvordan opbygger jeg en kyllinghutch?
DIY Garderobeskabe
Sådan opsættes en sprøjtepistol
Sådan Lim Tile
Hvordan man male et stue og den
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
Sådan måles afstanden mellem gevindskårne huller
Sådan lægger du Laminatbænk
Sådan bruges låsningstænger