Tricks for bøjningsledning

Tricks for bøjningsledning 

Krympning

Ved bøjning af ledningen, uanset om den er rund, oval eller rektangulær, er det vigtigt at undgå at krympe materialet ved bøjningen. Krympning er resultatet af den geometriske virkelighed, at indersiden af ​​bøjningen er kortere end ydersiden. Det betyder, at den udvendige kant af røret rundt om en bøjning vil tage den korteste rute, som er en lige linje. Dette får rørledningen til at krympe eller spænde på ydersiden. Krympning kan svække ledningen og reducerer også indvendig diameter, hvilket gør det svært at indsætte materiale gennem ledningen.

Den bedste måde at undgå krympning på er at bøje ledningen langsomt og i gentagne trin. Tag ikke bare to ender og træk det rundt om et indlæg. Arbejd rørledningen rundt om en form med et niveau for at bøje ledningen trinvist. Dette vil gøre det muligt for røret langsomt at strække ydersiden og danne en kurve i stedet for et sammenbrudt rør.

Heat

Plastledninger bruges ofte til at kanalisere elektriske og kommunikationsledninger. En god måde at hurtigt bøje plastrør uden at krympe, er at opvarme ledningen. En 1500 watt luftblæser indstillet på høj vil gøre dette hurtigt. Varm ledningen (men smelter selvfølgelig ikke) og placerer den så hurtigt rundt om en rundpost. Bøj hurtigt og slip. Ved skarpere bøjninger skal du behandle ledningen som metal og varme og bøje gentagne gange i trinvise trin.

Jig

En anden måde at bøje metalrør hurtigt er at lave en hurtig jig. Ved hjælp af et træplade og store 1/2-tommers vognbolte skal der laves et mønster i brættet med boltene. Indsæt ledningen og buk trinvist, indtil ledningen ombrydes rundt om bolten. Brug dette trick, og du kan nøjagtigt bøje 'S' og andre former ved gentagne gange at bøje længden af ​​ledningen i forskellige retninger og vinkler.

Spak

Ved større rørledninger (1 til 2 tommer) skal du bruge en håndtag, der er fastgjort til et langt håndtag til at arbejde ledningen ind i en kurve. Disse værktøjer er tilgængelige hos alle forhandlere af hardware og værktøjsforsyning. Håndrørbenders arbejder trinvist, men kan gøre hurtig arbejde med tyk, tung eller stor kanal. Rør, både metal og plast, bruges til at kanalisere ledninger, andre rør eller faste eller flydende materialer. Installation af ledning indebærer at gå rundt om hjørner, under gulve, gennem vægge og på tværs af lofter. Når du installerer rørledning, skal du muligvis bøje kanalen i modsætning til at tilføje en montering for at gøre en tur eller komme gennem et snoet rum. Der er flere måder at bøje ledningen på, og hver har fordele.

Anden Artikel

Roof Shingle muligheder
Hvordan man designer indgangsdøre
Home Design Alternativer til en Garage
Energibesparende tips til boligejere
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Sådan monteres en loftsventilator
Sådan installeres terrassedørskærme
Hvordan man laver et levende tag
Sådan installeres Glasfiber Tagdækning
Trex fordele og ulemper
Sådan installeres køkken tællere
Pex Crimping Vs. Fastspænding
Billige boligindstillinger
Sådan laver du keramisk flise i bruseren
Texas Septic System Regulations
Gør det selv: Gulvvarme
Tile Tub Surround Ideer
Sådan Slibes Beton Bordplader
Ideer til køkkenfliser Design
Sådan Strip Concrete Sealer