Solarium Fordele

Solarium Fordele  En solplads, som den almindeligvis hedder i dag, er også kendt som et solrum, sol veranda, solarium, vinterhave eller drivhus, og giver flere fordele til moderne husejere. For folk der lever i vinterområder, der har lyst på sollys, tilbyder et solarium en lyst tilflugtssted i et mørkt hjem og udenfor uden at trænge udenfor. Teknologiske fremskridt giver større effektivitet til moderne solariumer, såsom isoleret skygge, hvilket reducerer varmetabet om natten og er motoriseret og forbundet med solens sensorregulering. Hermetisk afskærmning mod damp- og luftindtrængning holder dem på højeste effektivitet.

Passiv solvarme

Et solarium udnytter dit hjems orientering, når det er bygget mod syd. Naturligt sollys om vinteren opvarmer solværelset om dagen , og som varmen spredes om aftenen, hjælper det med at varme resten af ​​huset. Selvom du ikke kan bygge din solplads mod sand syd, vil 45 grader sydøst eller sydvest kun forårsage 20\% tab af vinter solskin. sommertid, reflekterende skygge og draperier over vinduer og døre hjælper med at afbøde sollys for at holde rummet køligere.

Året rundt Havearbejde

Grønne tommer kan bruge deres solarium til det dobbelte formål at indsamle solvarme og voksende potteplanter. har alle fordelene ved et drivhus blandet med hjemmets bekvemmeligheder, da det er fastgjort, kan det indrettes som et hvilket som helst andet rum i huset, et sted hvor hele familien kan være komfortabel. buet vinduesglas, der tilbydes af et solarium øger skønheden i dit hjem og giver sammen med overliggende vinduespaneler en uhindret udsigt udefra.

Forøget ejendomsværdi

Pre-engineered sunspace kits forenkler processen med at tilføje på. Selvom det kan være nødvendigt at konsultere en entreprenør eller bygherre, vil et kit hjælpe med at holde din investering i overensstemmelse med dit budget, design overvejelser og smag. Stilarter, der vil øge hjemmeværdien, omfatter 2-etagers variationer, såvel som victorianske, edwardianske og forskellige katedraldesigner. Funktionalitet og økonomiske overvejelser af et solarium i det lange løb giver mening for husejere på udkig efter fornuftige add-ons, især dem der lever i kolde klimaer og er i stand til at bruge solskin til sin fulde fordel.

Anden Artikel

Curb Ramp Krav
Maling gamle fliser
Hvordan man laver gummifliser
Sådan borer du gennem glasblokke
Indbyggede lys ideer
Sådan Remodel et lille soveværelse
Installationsanvisninger til loftslys
Energibesparende tips til boligejere
Sådan installeres en indtrækbar skærm
Hvordan man opbygger et trægulv
Sådan tegner du Mosaic Sheets
Sådan justeres hylden i et Portland Oak kabinet med en doven Susan
DIY Reparer et ridser på et trægulv
Sådan vedhæftes Joist Hangers
Sådan installeres Pergo Oak laminatgulve
Hvordan virker Low-E Window Film?
DIY Hårdt Trægulv Raffinering
Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
Sådan Edge Laminatgulve
Sådan installeres en Kobberplade Backsplash i et køkken