Sådan vurderer du prisen for New Vinyl Siding

Sådan vurderer du prisen for New Vinyl Siding 

1.

Mål området for ydersiden af ​​dit hjem. For at gøre dette skal du vende tilbage til dine high school geometri dage. Husk at området af et rektangel eller firkant er fundet ved at måle længden af ​​sin base multipliceret med dens højde. For eksempel, hvis længden på en væg er 15 meter, og højden er 9 fod, vil området for den væg være 135 meter.

Ved hjælp af et målebånd skal du måle hvert eneste ydre mur af dit hus. Hvis du har trekantede områder i dit hjem, der kræver sidespor, f.eks. Hvor taget spaltes sammen, er processen med at finde området i det væsentlige det samme. Den eneste forskel er du skal måle længden af ​​bunden af ​​trekanten multipliceret med dens højde og divideres med to.

Når du måler, skal du skrive ned hver måling, du tager på en notesblok.

2.

Tilføj målingen af ​​hver væg sammen. Dette tal er det samlede areal i kvadratmeter på ydersiden af ​​dit hjem, med undtagelse af taget.

3.

Multiplicer summen af ​​alle dine ydervægge med prisen pr. fod af den sidespor, du ønsker at købe. For eksempel, hvis det samlede område på alle dine ydervægge er 2.300 kvadratmeter, og den sidespor, du ønsker at installere, er $4 pr. Kvadratfod, vil din samlede være $9.200 (2.300 X 4 = 9.200).

Dit estimat vil sandsynligvis være anderledes end entreprenørens skøn, men dette nummer skal give dig en meget god ide om, hvor meget nyt vinyl sidespor vil koste dig før arbejde.

Når du laver nogen form for renovering eller ombygning, er det altid bedst at få et groft skøn over, hvad omkostningerne ved disse projekter vil være før du hopper ind. Hvis du ønsker at øge dit hjems skæbneappel, kan du eventuelt opgradere til nye vinyl sidespor. Heldigvis er estimering af omkostningerne ved nye sidespor meget nemt at gøre, og kræver kun et par værktøjer til at få arbejdet gjort.

Anden Artikel

Palm Sander Sikkerhed
Garage Floor Refinishing u0026 Protecting
Sådan installeres din egen hårdttræsgulv
Machinist Værktøj u0026 Udstyr
Sådan installeres gulvflise på en diagonal
DIY Trækhylde
Kan keramisk flise blive farvet?
Sådan Skift Køkken Skabe i skuffer
Billigste måde at ombygge et køkken
Sådan skæres keramiske fliser med en vinkelslibning
Sådan oprettes en svalehale
Sådan installeres cementplader
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Sådan passer Bambus Gulvbelægning
Instruktioner til at opbygge Haveskure
Ledningsvejledning til en Hunter Ceiling Fan
Sådan monteres kabinetter på en betonvæg
Hvor langt skal isolering understøtte, spredes adskilt?
Hvordan man laver gulvlaminatgulv
Sådan installeres PVC Loftfliser