Sådan udskiftes Tongue u0026 Groove Porch Gulvbelægning

Sådan udskiftes Tongue u0026 Groove Porch Gulvbelægning 

1.

Fjern alt det gamle decking fra bjælkerne, ved hjælp af din hammer og prybar. Træk alle de resterende negle fra bjælkerne.

2.

Udbræk dækspladerne på jorden, med forsiden nedad. Læg ryggen og siderne af pladerne med et tyndt lag fugtforseglingsprimer. Lad primeren tørre i en dag.

3.

Mål længden af ​​verandaen vinkelret på bjælkets retning (således at deckingen skærer alle bjælkerne). Skær det første bord på den længde på din gærdesav.

4.

Sæt det første bræt på plads sammen med en kant på verandaen med den rillede side mod huset. Forlad et 3/8-tommers hul ved væggen. Fastgør bordet på plads ved at skyde par negle gennem overfladen på hvert punkt, hvor den krydser en bjælke.

5.

Mål og skær den anden plank. Sæt den på plads ved siden af ​​den første, der forbinder dem med deres tunge- og rillekanter. Brug et stykke skrot decking og din hammer til at banke brættet tæt mod den første. Spik det gennem siden frem for toppen og skyde en negle i en vinkel ved hvert kryds med en bjælke.

6. Fortsæt med at skære og spike i plankerne, bygge på tværs af veranda. Længdesnit det sidste bord på en bordsave, hvis det er nødvendigt, så det passer langs verandaens ydre kant. Først og mal overfladen på verandaen.

Tips og advarsler

 • Hvis dit veranda layout gør det muligt, kan du installere brædderne uden at skære dem først, men lad hver en hænge ud af enden og så skære dem alle med en gang i en linje langs kanten af ​​verandaen ved hjælp af en cirkelsav.
 • Porch gulve er installeret på samme måde som indvendige trægulve, med brædder, der spidses ned og holdes sammen på siderne med tunge-og-spidsbeslag. Men veranda decking er meget længere, så du kan lægge det et bord til et kursus, i stedet for at spænde sammen korte brædder (da du er nødt til at lægge veranda decking direkte over bjælker). Lad brædderne være i overensstemmelse med det lokale miljø i mindst en uge før installationen.

  Anden Artikel

  Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
  Kælderpladealternativer
  Sådan laver du dit eget træbænk
  Sådan installeres nye hårdttræ gulve
  Front entry dør stilarter
  Sådan Remodel Et Køkken u0026 Refinish Skabe
  Sådan tegner du et køkkenbord med en vask
  Hvordan male møbler med druer og vinranker
  Gulvstrimlingsprocedurer
  Typer af lagskruer
  Indvendige malingværktøjer
  Hvordan man opbygger garage vægskabe
  Sådan installeres hjørnebassinskabinetter
  Home Insulation Regulations
  Sådan installeres en Attic Pulldown Ladder
  Hvilken slags dæk tilføjer værdi til dit hjem?
  Hvad er forskellen mellem Brads u0026 Nails?
  Værktøjer, der er nødvendige for at lægge laminatgulv
  Sådan udvides en udvidelig brusestang
  Sådan repareres køkkenflise