Sådan tændes dit hjem med solceller

Sådan tændes dit hjem med solceller 

1.

Køb solcellepaneler, også kendt som fotovoltaiske (PV) celler. Du kan købe dem i enhver stil og farve til at gå med dit huss design og arkitektur.

2.

Køb solpaneler og et rækværk, monter panelerne på dit tag. Dette udstyr er vigtigt, fordi solcellepaneler ikke kan fastgøres til taget uden det. Køb også batterier til at lagre den energi, der genereres af paneler.

3.

Læg en professionel installation af paneludstyret og solcellepanelerne på dit tag. Fordi installation af panelerne er en besværlig opgave, er det bedre at have en vidende og erfaren professionel installation. Den professionelle bestemmer hvilket sted der vil være ideelt til placering af panelerne. Han vil også forbinde ledningerne fra panelerne til dit hjem ' s gitter. Efter en gang forbundet til panelerne, vil dit hjem køre på solenergi.

Solenergi er et omkostningseffektivt middel til produktion af elektricitet. Mange husejere i hele USA og andre dele af verden skifter til denne billige, vedvarende og rene energikilde. Solenergi hjælper dig ikke kun med at skære ned på dine elregninger, men det giver dig også mulighed for at bidrage til miljøindsatsen for at bevare naturressourcerne. For at drive dit hjem med solenergi skal du installere solceller, som konverterer sollys til el.

Anden Artikel

HUD Krav til fonde på mobile hjem i Montana
Sådan fjerner du Old Countertop Laminate
Sådan bruges en opkaldstestindikator
Tips om aluminiumskæring
Skære- og poleringsværktøjer til granit
Hus Design Krav
Sådan Fabricate en granit bordplade
Sådan hældes en betonbord
Idéer til Refinishing Tile Floors
Innovative Byggeværktøjer
Retningslinjer for opførelse af udendørs pejse
Sådan tegner du Formica bordplader
Hvordan man designer en toscansk perle
Sådan dækker du en mursten pejs med gipsvæg
Gulvmaling Slibetips
Wall Anchor Typer
Sådan installeres terrassedørskærme
Sådan indsættes pejs døre
Hvordan man opbygger en Radius Interior Door Jam
Sprøjteskumisoleringsoplysninger