Sådan skæres udvendig hjørneformning

Sådan skæres udvendig hjørneformning 

1.

Mål fra kanten af ​​hjørnet, tilbage langs væggen, til enden ved hjælp af et målebånd. Marker målingen på et stykke trimstøbning ved hjælp af en blyant.

2.

Stil trimstøbningen på en gærdesav, i den position, den vil gå, når den er installeret. Placer den første ende af støbeformen under bladet.

3.

Drej bladet til 45 grader udad, så det peger væk fra den del af den trimme, du har målt. Engag saven og bring den ned gennem træet.

4.

Mål fra samme udvendige hjørne, tilbage langs den anden væg fra den. Gentag processen, markere og modvirke trimmen med en 45 graders vinkel, der peger væk fra den målte spændvidde af trimmen.

5.

Skær de modsatte ender af hvert stykke trim efter situationen i den anden ende af væggen. Hvis det slutter på et udvendigt hjørne, så spidser det så det peger væk fra trimmen; hvis det slutter ved et indvendigt hjørne, skærer det så det peger mod trimmen; hvis den slutter fladt mod en mur, skal den skæres lige på tværs.

6.

Hold de to stykker af trim på plads på væggen, med de udvendige gipskæringer stødt mod hinanden på det udvendige hjørne. Skyd negle med trimmeren hver fod eller deromkring langs begge og øverste og nederste kanter for at sikre dem.

Tips og advarsler

 • Brug beskyttelsesbriller, når skæring og sømning i trimstøbningen.
 • Med henblik på trimstøbningsinstallation betyder et 'udvendigt hjørne' ikke et hjørne, der er udendørs. Det betyder et hjørne, der glider ud i et rum som på kanten af ​​skorstenen eller kabinettet. trimstøbning svarer til at klippe et indvendigt hjørne med to stykker skåret ved 45 grader for at kombinere til en 90 grader vinkel. Forskellen er, at et udvendigt hjørne kræver, at 45 graders udskæringer skal være i modsat retning som en indvendig hjørne.

  Anden Artikel

  Sådan Refinish en glasfiber frontdør
  Hvordan tilføjer jeg et pistolskab til en indbygget bogreol?
  Sådan tilberedes et garagegulv til plet
  Hvordan man designer udendørs skridt
  Hvordan man opbygger et moderne hus
  DIY Termite Inspektion
  Sådan Hang Gipsvæg på Loftet
  Typer af kobberrør
  Bore Bitværktøjer
  Installation af lap sidespor
  Sådan installeres bambus trægulve
  Wood Burning Fireplace Ideas
  Anvendelse af en hæftepistol
  Sådan Identificerer Asbest Gulvbelægning
  Typer af gulvbelægningssystemer
  DIY Byg et skab
  Hvordan man holder asbest ud af bygninger
  Mobile Home Deck Ideas
  Sådan appliceres trægulve til beton
  Bygge hyller i min garage