Sådan repareres et murstenhus

Sådan repareres et murstenhus 

Udstyrsopsætning

1.

Byg stilladser eller sæt stiger op på et udpeget startpunkt. Anvend alle sikkerhedsforanstaltningerne under installationen.

2.

Læg tæpper til helt at dække blomster, buske, beton eller andet, du vil beskytte mod mørtelfletter eller generel konstruktion skade. Beskyt alle vinduer eller køretøjer, der kan være i vejen for arbejdspladsen med tarps eller plast.

3.

Fastgør alle stilladsplader og bagskinner til stilladserne. Fastgør stigen jacks og pickboard til stigerne, når du bruger stiger. Ankerplader ved at binde dem med reb eller ved hjælp af skraldebånd.

Mørteludvinding

1.

Fastgør et murerblad til en mølle ifølge fabrikanten ' s anvisninger. Kontroller ledninger og stikkontakter for at sikre, at de fungerer korrekt.

2.

Påfør åndedrætsværn og beskyttelsesbeklædning.

3.

Fjern gammel mørtel med en mølle med et murstensblad. Hold bladet en ottende tomme væk fra murens kant for at undgå beskadigelse af murstensfladen. Formindsk mindre dele af væggen, såsom en 3- 3-fods sektion for at undgå at komme foran dig selv eller mangle mørtelfuger. For fuldstændigt at udtrække mørtelforbindelsen skal du indsætte kværnen tre fjerdedele i mørtelfugen.

4.

Skyl væggen grundigt med en vandslange, efter at mørtelet er ekstraheret. Sørg for, at mørtellederne er helt rene og fri for snavs. Lad væggen tørre helt, inden du fortsætter med det næste trin.

Blanding mørtel

1.

Hæld en pose af mørtel i en trillebør. Hold nøjagtige og præcise målinger. Tilføj farven til mørtel. Tør blandingen mørtlen frem og tilbage i trillebørsen med blandingen, indtil den er grundigt blandet.

2.

Tilsæt vand til den tørre blanding. Bland mørtel og vand, indtil det bliver klæbrigt og brugbart. Hvis du bruger en mixer, skal du blot tilføje vandet og blanderen vil gøre arbejdet for dig.

3.

Fjern morteren fra krydset ved at skubbe det med hagen i skovle . Hvis du bruger en mixer, hæld mørtelen i en trillebør og derefter fyld spandene. Bind spandene på et reb og træk dem op til et udpeget startpunkt på væggen.

Mørtelapplikation

1.

Fyld et hawkboard med mørtel. Fyld mortelforbindelserne ved at skubbe mørtel ind i leddene med din jointer. Arbej mørtelen ind i leddet, forbinder den med mørtel, du har anvendt på det første slag. Hvis du er højrehåndet, skal du arbejde lige til venstre, arbejde venstre mod højre, hvis du er venstrehåndet for at sikre en jævn sammenhængende ledd.

2.

Skru af ekstra mørtel på murstenens facade Når mørtelen har nået et punkt, hvor det stadig er fugtigt, brug din mursten børste til at fjerne ekstra mørtel og udtværinger. Hvis murstenbørsten efterlader ridser eller ufuldkommenheder i mørtelen, er den stadig våd at pudse.

3.

Re-værktøjet morterforbindelserne, når du er færdig med børstning. Træk en jointer frem og tilbage gennem samlingen for at forsegle og læg den endelige finish i leddet. Gentag børstningen og værktøjet, indtil du er tilfreds med resultatet.

Tips og advarsler

 • Morter kan tage længere tid at tørre eller helbrede i forskellige
 • Vær nøjagtige og konsekvente med mørtelfarven og ingredienserne.
 • Forskellige stilfiltre kan bruges til at skabe forskellige stilmørtelforbindelser.
 • li> Følg alle sikkerhedsforanstaltninger og udstyr, når du arbejder på en usikker højde.
 • Over eksponering for kalk i mørtel kan forårsage forbrændinger. Brug altid beskyttelses tøj. Vinkelslibere roterer med høje hastigheder og skal betjenes med omhu.
 • Et mursten eller murværk hjem kræver rutinemæssig vedligeholdelse for at holde strukturen i topform. Selvom mursten og murværk er stort set vedligeholdelsesfri, kræver de lidt TLC. Selvom du ikke ved meget om murværk, hvis du ejer et murstenhjem, bør du vide, hvordan man kan forhindre skade eller ved, hvordan man helt kan genoprette dit projekt.

  Anden Artikel

  Hvordan man laver Cedar Shingles
  Sådan fremstilles Trim Molding
  Sådan opbevares Bellawood Leftovers
  Hvor høj skal grout line være på gulvflise?
  Typer af vægstrukturering
  Sådan installeres grout
  Stucco Painting Tips
  Sådan fjerner du plastskruer
  Sådan installeres en Vinyl Tile Foor
  Sådan finder du boligbyggeren ved adresser
  Måleværktøjer og udstyr
  Hvordan man designer vinduer og døre
  DIY: Hjemmebiografdesign
  Omkostninger til et konventionelt bygget hjem Vs. en Eco Home
  Sådan tilberedes et gulv til linoleum
  Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
  Hvordan man arbejder en håndsag
  Power Woodworking Værktøj
  Curb Ramp Krav
  Sådan Skærer Keramisk