Sådan installeres en Formica Køkkenbord

Sådan installeres en Formica Køkkenbord 

1.

Fjern de gamle bordplader. Start med at slukke for vandet i køkkenet, og afbryd sinken. Brug en pry bar til at løfte de gamle bordplader fra kabinetterne, og brug en kniv til at skille fra hinanden for at gøre det lettere at fjerne.

2.

Lim ned nye buildup strips med byggemateriale 1 u0026 # XBD; tommer fra kabinettens forkant, og skru til skabet med en boremaskine. Forbor 3/16-tommers huller i buildup strips for at give dig en guide, når du er klar til at skrue bordpladen til strimlerne for en sikker pasform.

3.

Skub den nye Formica bordplade på plads over skabene. Sørg for, at den forreste overhæng er fladt med kabinets forside.

4.

Sæt tæppekanterne med en båndslibemaskine for at glatte dem.

5 .

Skru bordpladen op på opbygningsstrimlerne gennem dine forborede huller. Du skal måske ligge under bordpladen eller nå indvendigt. Skru 1 skruer igennem buildupstrimlen ind i bordpladen med boret, eller brug kortere skruer, hvis bordpladen ikke er så tyk.

6.

Placer vasken op og ned på Formica bordplade over VVS, og spor konturen på bordpladen med en blyant. Tegn en anden linje u0026 # xBD; tommer inde i den oprindelige linje til en skærevejledning.

7.

Bor et hul i et hjørne af indersiden for at skabe en åbning til et stik. For at forhindre åbningen i at falde på VVS, når du er færdig med at klippe, skal du skrue en træstrimmel over åbningen for at holde det skårne stykke på plads, indtil du fjerner det.

8.

Linje synke med klæbende klæbemiddel, og læg vasken i hullet. Fastgør VVS'en, og tænd vandet igen.

Når du vil opdatere udseendet på dit køkken uden at gå over dit budget, installeres en simpel renovering af et Formica køkkenbord. Formica bordplader kommer i en række farver og mønstre til at gå med ethvert udseende, du ønsker. Før du bestemmer dig for en farve eller tekstur, sammenlign en række prøver til dit køkken for at finde den bedste match. Formica bordplader er ikke kun billige, men de er nemme at rengøre og vedligeholde, selv om de ikke varer så længe som hårdere sten som granit.

Anden Artikel

Maling Farve Idéer til Køkkenskabe
Sådan Stink Knotty Pine
Hvordan man forsegler en kælder
Hvordan redegør du for kabinetter?
Sådan tegner du en garage
Sådan udskiftes tællertoppe med målinger
Sådan repareres en rottede dæk
Typer af Drop Ceiling Fliser
Sådan genoprettes en dekorativ pejs
Sådan installeres Hex Tile
Hvor langt skal isolering understøtte, spredes adskilt?
Hvordan man forsegler en epoxy gulv
Udvendige malingseffekter
Billige Gulvværktøj
Sådan fjerner du lak fra køkkenskabe
DIY glasfiberbruser
Sådan textureres en væg med fælles forbindelse
Instruktioner til installation af Shingle Roofing
Sådan installeres Vinyl Gulv Over Beton
Bygningskoden for en håndlisters størrelse i Florida