Sådan installeres Home Legend Bamboo Gulvbelægning

Sådan installeres Home Legend Bamboo Gulvbelægning 

1.

Dæk hele undergulvet i gulvpapir, rul det ud i lidt overlappende kurser og hæft det ned. Brug en barberkniv til at skære kurserne i størrelse.

2.

Læg det første kursus af Home Legend bambusplader langs en væg, lås dem sammen til ende med de rillede sider af brædderne mod væggen. Lad et halvt tomme mellemrum mellem brædderne og væggen, så bambus får plads til at ekspandere med klimaændringer.

3.

Spik ned tavlerne med en efterbehandlingspistol , sætter to negle gennem ansigtet om hver 12 inches. Skær det sidste stykke, så det passer, ved hjælp af en modersave.

4.

Indstil de næste par kurser på samme måde, med neglepistolen, der forbinder pladerne langs siderne ved deres tunge og rille kanter. Læg tilstrækkelig gulv til at rumme din pneumatiske gulvstifter.

5.

Stil gulvstiften oven på de installerede gulvbrædder, med forsiden af ​​hæftemaskinen fastgjort i løbet af det næste forløb brædder. Skyd gulvklammerne i kanterne af brædderne, lige over tungen, i en nedadgående vinkel, og sæt et hæfteklammer om hver fod.

6.

Gentag processen for hver Selvfølgelig arbejder du på tværs af værelset. Sørg for, at enderne af pladerne ikke er anbragt mellem kurser (brædderne kommer i varierede størrelser for at give dig valg). Skær endepladerne efter behov på din modersav.

7.

Læg de sidste par kurser med din efterbehandlingskværn, når du er for tæt på den modstående væg for at fortsætte med at bruge gulvstifteren.

8.

Brug et bord så at længde skære det afsluttende kursus, så det passer imod væggen med en 1/2 tomme plads der. Monter gulvkanten rundt om kanten af ​​rummet for at dække mellemrummet.

Tips og advarsler

 • Brug beskyttelsesbriller, når du skærer bambusgulvene.
 • Bambus gulvinstallationer installeres ligesom et trægulv af hårdttræ eller konstrueret med tunge- og rillekanter, der låser brædderne sammen og lange gulvbelægninger, der holder det helt på plads. Bambusgulvene har et unikt farve- og kornmønster, der adskiller det fra almindeligt træ, men det udvider sig på samme måde med klimaændringer, så det er vigtigt at forlade et hul rundt om rummets kanter (der skal dækkes af trimmen) . Home Legend er et populært mærke af bambus gulve.

  Anden Artikel

  Fordele og ulemper ved tæpper af tæppesten
  Sådan udskiftes Tongue u0026 Groove Porch Gulvbelægning
  DIY Window Molding
  Mortar Mixer Hjælp
  Home Improvement Grants i Canada
  Brændstofbrug
  Pex Piping Vs. Kobber
  Linoleum Styles
  Hvordan man laver massivt egegulv
  Sådan installeres Klik Gulv
  Sådan Skæres Moulding og Trim
  Fremgangsmåde til opbygning af en rummur
  Sådan installeres gulvisolering
  Sådan laver du Crown Molding for Victorian Effect
  Liste over Green Building Products
  Hvordan rengør jeg en kugleskruebærer?
  Oplysninger om grøn gulvbelægning
  Installationsanvisninger til loftslys
  Fjernelse af Terrazzo Tile Fra Betonplade
  Vanity Backsplash Ideer