Sådan får du organiseret inden dit næste remodeling projekt

Sådan får du organiseret inden dit næste remodeling projekt 

1.

Lav en liste over behov og ønsker til dit renoveringsprojekt. Etablere et budget og sikker finansiering til dit projekt. Lav udvalg og designplaner, der passer til budgettet. Planlæg at bruge lidt mere end dit budgetterede beløb.

2.

Opret en remodeling projektbinder med faner. Lav en fane for hver kategori af renoveringsprojektet, såsom design, finansiering, planer, gulve, bordplader, VVS, kabinet, maleri, varme og apparater. Medtag en liste over telefonnumre for alle entreprenører og leverandører. Skriv ned dine valg og modelnumre og organiser dine projektnotater.

3.

Opret en boks eller kurv for at gemme prøver af fliser, bordplader, maling chips, stof og tæppevalg . Opbevar kassen på en praktisk placering som reference under renoveringsprojektet.

4.

Lav en designplan for remodelingsprojektet med hjælp fra en indretningsarkitekt eller en remodeling specialist. Vælg maling farve, gulvmaterialer, vandhane, vask, bordplader og apparater, inden remodeling projektet begynder. Bestil produkter før nedrivning starter.

5.

Tag billeder af pladsen, inden du begynder. Ryd rummet for alle rod og genstande, som du vil give væk. Pak de resterende elementer i kasser og markér indholdet af hver kasse klart. Opbevar kasserne på et sted, der er let at få adgang til under renoveringsprojektet.

6.

Intervaller og kontroller referencer til lokale renoveringsfirmaer. Leje en renovering entreprenør, der har været i drift i et stykke tid og er medlem af en lokal bygningsforening. En generel entreprenør vil tilbyde håndværkere til alle faser af renoveringsprojektet. For at underkontraktere renoveringsprojektet, skal du arrangere alle handler inden du starter: VVS, elektriker, snedker, malere mv.

Opret en tidsplan og tidslinje til renoveringsprojektet . Kontroller at materialer og entreprenører kan opfylde tidsplanen. Planlæg et par ekstra uger for forsinkelser, der normalt opstår.

8.

Opret et alternativ sted at lave mad og servere middag under et køkkenombygning. Flyt køleskabet til et sted, der er ude af vejen, men stadig tilgængeligt. Planlæg at vaske opvask i et badeværelse vask eller nyttevasken. Forbered ekstra måltider i forvejen og frys dem.

Tips og advarsler

 • Bed entreprenøren om at lade din komfur stå og koble op så længe som muligt.
 • Læs din ombygningskontrakt omhyggeligt før du underskriver.
 • Organisering inden en ombygning begynder sparer tid og penge. Under renoveringskonstruktionen bliver boliger i kaos, køkkener bliver funktionsdygtige, og dele af huset vil være ubrugelige i uger. Organisering er nøglen til et vellykket renoveringsprojekt. Lav en plan før du begynder. Analyser detaljerne, bestil produkter og forberede midlertidige boliger. Fordelene ved at organisere før dit næste remodelingsprojekt er værd den tid og indsats, du sætter i det.

  Anden Artikel

  Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
  Hvad er eksponeret Aggregate?
  Wire Cutters u0026 Sikkerhed
  Installationsanvisninger til loftslys
  Sådan udskiftes et stykke sidespor på et hus
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Hvordan man designer dit eget 3-D Dream House
  Sådan installeres hængebolte
  Epoxy Floor Finishing
  Hydraulisk slangeinformation
  DIY VVS til en håndvaske
  Sådan bruges baseboard Trim
  Sådan installeres en indtrækbar skærm
  Sådan vælges en bordblade
  Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
  Flise vs. Komposit træ gulv
  Sådan udskiftes og matches ældre 12 x 12 tommer keramiske gulvfliser
  Hvilken retning skal jeg lægge en laminatgulv?
  Fartøjsvasker vs. Fast-Overflade Vaskeskind
  Sådan Wire en anden Breaker Box