Sådan Udskift Vinyl Gulv Med Vinyl

Sådan Udskift Vinyl Gulv Med Vinyl 

1.

Mål værelset, så du ved, hvilken størrelse stykke eller stykker vinyl, der skal skæres. Hvis du har et skab eller et andet lille område, der ikke er en del af hovedrummet, skal du måske klippe mere end et stykke, men hvis din skæring er nøjagtig, passer sømene fint sammen, så når gulvet er færdigt, vandt de ikke være synlige.

2.

Klargør gulvfladen til den nye vinyl. Rengør den gamle gulv grundigt og fugt den og lad den tørre. Bland derefter selvnivelleringsforbindelsen i henhold til til producentens anvisninger. Hæld den selvnivellerende forbindelse på gulvet i de lave områder, hvis der er nogen. Smid forbindelsen ud over gulvet med en gipskniv. Lad stoffet tørre i henhold til producentens anvisninger. Hvis der allerede er to lag vinylgulve ned, skal du derefter lægge krydsfinerunderlag, før du sætter nivelleringsforbindelsen ned.

3.

Læg limet lidt ad gangen, mens du ruller vinylen over gulvet, begynder på den modsatte side af rummet fra indgangen. Rull og tryk vinylen ned, mens du går, og arbejder mod indgangen.

p> 4. Rengør eventuelt overskydende lim, som måske har fået på vinylfladen (normalt rundt om kanterne) med et opløsningsmiddel. Normalt vil producenten anbefale et bestemt opløsningsmiddel til dette formål, men hvis ikke , spørg hvilken type opløsningsmiddel at bruge i butikken hvor du købte gulvet

Når du udskifter et vinylgulv med et andet vinylgulv, kan du sætte det over det gamle gulv, men der må ikke være mere end to lag vinyl. Hvis der allerede er to lag vinyl, skal du lægge træ undergulve over lagene af vinyl og derefter sætte den nye vinyl ned. Hvis der kun er et lag, før du sætter det andet lag ned, skal du lægge et lag af selvnivellerende forbindelse. Dette vil ikke kun gøre overfladeniveauet, men det vil fylde mønsteret på den gamle vinyl og holde det fra at brænde igennem til den nye vinyl.

Anden Artikel

Instruktioner til lægning af laminatgulve
Typer af tag tagdækning
Sådan installeres Hardie 4 'x8' Stucco Board Sheets
Typer af hoveder på træskruer
Sådan Tile Omkring Toliet
Sådan genanvendes toiletvand
Sådan genopvares køkkenborde
Tile Cutter Værktøj
Sådan installeres en Formica Køkkenbord
Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
Sådan fjernes beslaglagte skruer
Billige måder at lave et køkken på
Sådan opvarmes gulvet
Sådan Reface gamle køkkenskabe
Sådan Glaze Hvide Køkkenskabe
Hvordan man designer en dagpleje
Sådan måles udendørs døre
Marmorfliser Installationsværktøjer
Kitchen u0026 Bath Remodeling Ideas
Sådan laver du revner i Garage Drywall Taping