Sådan Stain eksisterende Beton Gulvbelægning

Sådan Stain eksisterende Beton Gulvbelægning 

1.

Lav farveprøver på samme betonplade. Vælg et område, der vil have en anden form for gulvfinish på den til dit prøveområde. Tape off 2-foot med 4-fods rektangler til farveprøverne. Brug en markør til at bemærke den farvefarve, der anvendes til hver prøve.

2.

Rengør prøvefeltet med vand og en stiv skrubbe.

3.

Hæld pletten på den våde beton og skrub den ind med skrubbebørsten. Pletten vil fizzle som det virker i betonen. Lad gulvet tørre helt, før du beslutter dig for den pletprøve, du vil bruge.

4.

Vakuum langs murens kant for at fjerne støv eller snavs. tape og plastik til beskyttelse af væggene fra pletten.

5.

Rengør pladen, som du planlægger at plette. Skraber alt på den konkrete overflade, som lakmur eller lim. Vær meget grundig med rengøringsprocessen; Det vil gøre forskellen mellem en retfærdig og god finish.

6.

Bland 4 gallons vand med 1 kop TSP rengøringspulver. Hæld blandingen på gulvet og skrub det i gulvet ved hjælp af en roterende gulvvarmer med en kursusvaskemaskine. Få din hjælper til at vakuum op i vandet med et våde / tørt vakuum lige bag dig. Fortsæt med en anden hjælper med en mop og en skov rent vand for at fjerne rester og striber.

7.

Fyld eventuelle store revner, som vil snappe og snavs. Brug en hammer og kold mejsel for at fjerne enhver løs beton. Støv ud cracken for at fjerne alt snavs. Brug en træarbejders nål til at fylde revnen med betonlim og brug en fugtig svamp til at tørre overskydende lim. Bland forankring beton til en tyk creme konsistens og arbejde den i revnen. Lad det tørre og skrabe det selv med den omkringliggende beton. Brug en gipsskæringsskærm til fjer i reparationen med det omkringliggende område.

8.

Påfør pletten med et trepersons team. Den første person arbejder vand på Betonen til at vådte området før den anden person smider plet over den våde beton. Den første person arbejder plet ind i betonen. Den tredje person maler derefter pletter i revner, sprækker og scoremærker efter den første person. Dæk hele gulvarealet i på denne måde.

Rengør gulvet grundigt som i trin 6, men brug en lille mængde flydende vaskemiddel og en blød skrubber denne gang. Lad gulvet tørre helt før Fortsæt til næste trin.

10.

Sej gulvet med en klar forsegler lavet til at gå over mærket af plet, at du brugte. Følg anvisningerne på forsegleren for korrekt anvendelse.

Tips og advarsler

 • Beskyt dig selv med handske, støvler, øjenbeskyttelse og lange ærmer. Pletten er syrebaseret.
 • De fleste boliger er bygget på et konkret fundament. Anvendelse af en farvet finish til betonen er meget omkostningseffektiv i forhold til at tilføje fliser, tæpper eller træ over betonen. Endvidere er beton let at rengøre og vedligeholde. Du kan scorer den farvede beton og matcher også farven til dit rums indretning. Et korrekt forseglet og voksbeton gulv er lige så holdbart som fliser eller træ, men vil have en rigere tekstur end begge dele.

  Anden Artikel

  Installation af køkkenbordene
  Sådan installeres Vinyl Siding på dit hus
  Tips om at gå grøn på skolen
  AC-stiktyper
  Sådan Refinish en glasfiber frontdør
  Hvordan man opbygger en elliptisk dørpære
  Hvordan man laver gulvplaner online
  Sådan Remodel Et Køkken u0026 Refinish Skabe
  Idéer til Back Splash med Volga Blue Granite
  Typer af gulvbrædder
  Typer af metal led
  Solenergi u0026 Arkitektur
  Instruktioner om, hvordan man installerer en indvendig dørenhed
  Sådan bruges baseboard Trim
  Sådan Skift Skab Hængsler
  Sådan installeres Maple Laminate Floors
  Sådan indsættes en skorstensforing
  Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem
  Sådan installeres PVC Loftfliser
  Forskellige materialer til isolering