Machinist Værktøj u0026 Udstyr

Machinist Værktøj u0026 Udstyr  Bearbejdningsprocessen tager en rå metalhanke og gør den med høj præcision til en anvendelig genstand. Generelt er de anvendte metaller stål og aluminium, men de fleste metaller kan bearbejdes på en eller anden måde. Processen er særlig nyttig for personer, der har brug for en bestemt del, der enten er utilgængelige eller aldrig blevet lavet endnu. Nøjagtige dimensioner er nødvendige for at bearbejdningsprocessen skal være korrekt.

Drejebænk

En drejebænk er en maskine, der roterer materialelængder. I tilfælde af en maskinbutik taler drejebænken længder af metal. De fleste maskine shop drejebænke har variable hastigheder til sikkerhed og kontrol. Drejebænken bruges til at forme objekter, der er radialt symmetriske og normalt cylindriske. Efterhånden som råmaterialet spinder, formater et skærblad stykket i overensstemmelse med et specificeret design. Drejebænk kan også bruges til polering og finish af materialer.

En variant af bearbejdnings drejebænk er computerens numerisk styrede drejebænk. Computer numerisk styrede (CNC) drejebænke kræver et sæt 3-D koordinater fra et CAD-program på en computer til drift. En computer styrer derefter skæreskiven og former stykket til nøjagtige dimensioner. CNC drejebænke er hurtigere end traditionelle drejebænke, fordi de ikke behøver konstant at kontrollere fejl.

Mølle

Kort sagt, en mølle er en maskine, der fungerer på samme måde som en boretryk. Den sænker en skæring blad på overfladen af ​​et materiale, der skal skæres, og er i stand til at bore huller på samme måde som en boretryk. En mølle har også evnen til at skære sideværts, mens en boretryk er begrænset til kun lodret bevægelse. Evnen stammer fra både den specielle konstruktion af møllens bit og bearbejdningstabellen, der holder emnet. Bittet har skæreflader på de laterale og vertikale flader, der gør det muligt at skære i begge retninger. Bordet, der holder stykket, kan nøjagtigt flyttes ind på mindst en vandret akse, og nogle gange i så mange som alle tre bevægelsesakse (både vandret og lodret). Denne maskine gør det muligt at lave huller, slidser, befæstninger, kaniner og mange flere snitstykker på samme maskine.

CNC-mølle er en computerstyret mølle der har samme fordele og krav til en CNC drejebænk. Det fremskynder produktionen og er meget præcis. CNC-møller kommer som regel enten lodret eller vandret, men nogle af de dyreste maskiner kan skære både horisontale og vertikale dimensioner.

Mikrometer

For at overveje et stykke færdigt skal det være nøjagtigt målt med en mikrometer for at vise, at det er præcist inden for en vis tolerance. Tolerancen bestemmes af de specifikationer, som bestemmes af kunden.

Anden Artikel

Hvordan man opbygger din egen bar i din kælder
Residential Siding Tips
Typer af træ køkkenskabe
Sådan forbereder du dig på intern vægmaling
Wire Cutters u0026 Sikkerhed
Installationsvejledning til dykkerbord
Hvordan man forsegler en epoxy gulv
Hvad er Carrera Marble?
Granit Countertop Underlayment Installation Tips
Billigste sidesporemuligheder
VVS Inspektion Checkliste
Indretning af badekarskab
Sammenligning af Solar Attic Fans
Gipsværktøj Reparationsværktøjer
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Sand Blaster Problemer
Sådan tegner du Formica bordplader
Sådan tilberedes et garagegulv til plet
Køkken Idéer til et hus
Sådan skæres Door Trim