Loftet Gulv Ideer

Loftet Gulv Ideer  Omdannelse af et loft til et levende rum kræver betydelig gulvbelægning, der er fraværende i de fleste hjem. Dette opnås ved at fastgøre krydsfinerplader til gulvbjælkerne som underflooring og derefter installere et gulv. Loftbjælker skal være 2 til 12 for at støtte møbler og mennesker. Enkel opbevaring opnås normalt ved at lægge træplanker på bjælkerne for at forhindre ting i at beskadige isolering eller slippe igennem til gulvet nedenfor. Mange robuste gulvsystemer er tilgængelige. Vælg en baseret på budgettet, loftsbundens formål og personlige stil.

Opbevaring

Når loftet ikke bruges af mennesker, er grundlæggende dækpaneler en sikker mulighed. De er robuste, kan passe gennem en loftsovn adgangs åbning og støtteartikler op til 200 pund. Disse gitterpaneler er ideelle under kasser, bagage og ferieindretninger. Paneler er lavet af hård plastik og må ikke forveksles med varme og fugt som træplanker. Systemet kan installeres ret nemt ved hjælp af negle eller venstre løs. De passer også bekvemt mellem bjælker. Panelerne kan også bruges som trin til at nå VVS, varme og elektriske betjening efter behov.

Træpaneler

For almindelig loftsgulveforbindelse, vedhæftning af fyrretræer, ahorn eller bambus træplanker til bjælker. De kan farves, lakeret eller behandles med en fugtighedsbestandig finish til at koordinere med andre d u0026 # xE9; cor. Afhængigt af den valgte type er dette en af de billigste valgmuligheder. Det kan installeres af boligen t o holde omkostningerne nede Fodtrin vil svæve ned til nedenstående værelse, så brug tæpper for at reducere virkningerne. Overvej at installere en krydsfiner undergulv for at gøre en robustere overflade.

Vinyl

Når en robust undergulv er på plads, kan vinyl installeres til en bedre finish. Uanset om det er i ruller eller fliser, er vedhæftning af vinyl ret simpelt, men tidskrævende for do-it-yourselfer. Laminat beskytter vinyl mod ridser, riller og misfarvning. Der er en række typer, afhængigt af producenten. Nogle ligner træ, mens andre ligner keramik eller sten.

Anden Artikel

Hvordan genanvendes polystyren?
DIY Isolerende et loft
Wood Siding Idéer
Sådan udskiftes badekar
Sådan Caulk en bruser Pan
Værktøjer, der er nødvendige for at lægge laminatgulv
Idéer til Refinishing Tile Floors
Tile Countertop Options
Sådan installeres glidende bruser døre
Rør Threader Instruktioner
Sådan vurderer du stenfinermængder
Sådan installeres gulvflise på en diagonal
Grade 8 Bolt Identification
Tile Cutting Tricks
Sådan udskiftes glasset i franske døre
Arkitektonisk Shingle Information
Gulvmaling Slibetips
Sådan Find en Siding Entreprenør
ADA Striping Regulations
Dæk Remodeling Idéer