Kitchen Range Hood Ideas

Kitchen Range Hood Ideas  Designet af dit køkken spiller en central rolle i valg af en ny rækkehætte. En rækkehætte skal supplere eksisterende køkkenindretning. I mange køkkener fungerer spændhætten som et brændpunkt. Brug altid forsigtighed ved at vælge en rækkehætte, der ikke kolliderer med andre apparater og kabinetter. I dag byder fabrikanterne på stilfulde designs, der byder på et udvalg af køkkenhætter, der fungerer med en hvilken som helst størrelse madlavning.

Gamle verden

Køkkenudstødningssystemer gør deres job, uanset om de er skjult fra visning bag en stuks skorsten, udsmykket i kobberbeklædning eller en dækket i en støbt sten facade. Denne type gammeldags hætte i verdensklasse håndterer enhver opskrift, som den seriøse hjem kok tilbereder. Old world range hoods gør en vigtig design erklæring og ofte sætte tonen til hele køkkenet. Denne høje profil hætte annoncerer familie og gæster, at en ægte gourmet ligger i køkkenet.

Paneler med hætte

Boligejere med håndlavede køkkenskabe behøver ikke bekymre sig om en rækkehætte, der forstyrrer designen af ​​et traditionelt køkken. Range hoods skjult med cabinetry-matchende paneler skaber et problemfrit udseende --- rækkehætten slukkes i de øverste kabinetter, der giver ingen antydning af ventilationssystemet. Kabinet-faced range hoods hylde traditionelle køkken træværk. Fabrikanter og brugerdefinerede kabinetbyggere tilbyder typisk denne dekorative mulighed.

Lav profil

Små køkkenrum kræver små ventilationshætter. Lejligheder og condos har brugt lavprofil rækkehætter i mange år. Disse diskrete spændhætter har en tendens til at filtrere køkkenluft frem for at udlufte luft gennem et udstødningssystem. Lavprofil-rækkehætter kan være små i stil, men de spiser et køkken ligesom de store fyre. De har den nyeste halogenbelysning og kommer i en regnbue af farver og designerfinisher. Så skæve den klumpede avocado grønne ventilationshætte til en lav profil udskiftning af dit køkken.

Kommerciel

Hylder til kommerciel kvalitet er relateret til gourmetversioner med en stor undtagelse --- ekstra kraft. Disse række hætter nyder høj BTU kommercielle ovne i restauranter over hele landet. Tilgængelig fra engros leverandører, kommer kommercielle rækkehuse med professionelt tilbehør til brug under enheden som opvarmningshylder og salamandere. For et rummeligt, ikke-nonsensisk køkken, kommenterer rustfrit kommercielle rækkehætter opmærksomheden og eliminerer endda selv den mest stædige fedt, røg og lugt.

Højteknologi

Ikke alle værdsætter æstetikken i et overdimensioneret køkkenområde hætte. Slide-out range hoods tilbyder et effektivt udstødningssystem uden at dominere rummet. Slide-out range hoods kombinerer alle funktioner i større modeller og gør sig selv knappe, når de ikke er i brug. Disse uopdagelige hætter skinner i moderne omgivelser og ser lige hjemme i et traditionelt køkken.

Anden Artikel

Mortar Mixer Hjælp
Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Typer af lette badekar
Sådan indsættes en boremaskine i en trådløs boremaskine
Sådan installeres blum hængsler
Sådan bruges en Havnfragt 120 Volt ARC Welder
Sådan installeres Vanity Mirrors
Sådan vælges et køkkenhaner
Sådan installeres Låsning af trægulve
Billig Køkken Remodeling Idéer
Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs
Billigste sidesporemuligheder
Sådan opsættes en sprøjtepistol
Sådan installeres Cedar Shake Shingles på et tag
Badeværelser
Sådan køber du en vindturbine til brug i hjemmet
Sådan installeres en badeværelse ventilator fan
Udviklet hårdttræ Gulv Installation Tips
Sådan installeres en amerikansk standard Whirlpool Hot Tub
Wall Anchor Typer