Kælder soveværelse regler

Kælder soveværelse regler  Der kan komme en tid, hvor du vil have et andet soveværelse i dit hus. Det kan være billigere at konvertere eller tilføje et soveværelse i din kælder. Dette kan fungere godt, hvis din kælder er tør og har nok hovedrum. Der er dog visse soveværelsesforskrifter, som skal følges, når du omdanner en del af din kælder til et soveværelse.

Vinduebredde

Når du konverterer en del af din kælder til et soveværelse, skal du sørge for at vinduerne er 20 inches brede. Denne minimumbredde giver dig mulighed for at passe til din bredde gennem vinduet, hvis der skal være ild.

Højde på vinduet

Vinduets højde skal også tages i betragtning. Når du konverterer kælderen, skal du gøre vinduerne mindst 24 centimeter høje.Dette giver dig mulighed for at få plads nok til nemt at presse igennem.

Netåbning af vinduet

Vinduets netåbning skal at være mindst 5,7 kvadratmeter. Når vinduet er bredt, vil det være muligt for alle at let komme ud af kælderen, når der er en nødsituation. Vinduet bør kun være 44 tommer over jorden.

Undersøg kælderens systemer.

Kælderen skal inspiceres for systemet --- det elektriske især. Du bør også sørge for, at der er en ordentlig røg og kuldioxid sensorer også.

Anden Artikel

Sådan installeres Plastic Tile
Sådan fjerner du en glasfiber badekar
Værktøj til fjernelse af linoleum
DIY Wall Niche
Glasfiberisoleringsfakta
Udvendige Vinyl Siding Farver
Små Badeværelse Gulv Ideer
Sådan Skærer En Stucco Wall
Sådan udskiftes en knust keramisk vægplade
ADA Striping Regulations
DIY Marmorgulv
ADA Krav til Vvs-installationer
DIY Gulvflise Fjernelse
Sådan Mud u0026 Tape Drywall hjørner
Hvordan holder en Iglo dig varm?
Udvendige malingseffekter
Indvendige hus maleri omkostninger
Typer af Hacksaw Blades
Elektriske Tømrerværktøjer
Radialsag Anvendelser