Installation af tæppe på beton

Installation af tæppe på beton 

Klargør beton og tæppe

1.

Patch og niveau betonggulvet efter behov. Tæppet kan skjule nogle små dips og ru pletter, men vil kun tjene til at gøre opmærksom på større områder af undergulvskader. Store støt og klumper kan males væk ved hjælp af en betonmølle. Fyld lave pletter med et selvnivellerende sammensat produkt.

2.

Støvsug og fjernes snavs og støv fra gulvet.

>

Skær gulvtæppet i et separat rum eller område, der har en flad, ren gulvoverflade. Ved hjælp af en tæppekniv og skæring fra bagsiden af ​​tæppet skal du skære gulvtæppet til rummets dimensioner og tilføje en ekstra 3 tommer til hver side. For eksempel bør et værelse, der måler 14 fod ved 12 fod, have tæppe, der måler 14 fod, 6 inches ved 12 fod, 6 inches. Det ekstra tæppe sikrer, at betongulvet er fuldt dækket. Overskydende tæppe vil blive skåret væk senere som det sidste trin i installationen. Rull det skårne tæppe op med bagsiden vendt udad.

4.

Vælg et hjørne af rummet længst væk fra indgangsdøren for at begynde at lægge dobbeltklæbebåndet. Påfør båndet på betonggulvet langs rummets perimeterkanter ved at efterlade beskyttelsesunderlaget på toppen, men fjern det fra bunden for at klæbe det til gulvet.

5.

Anbring en ekstra 'X' tape hver 2 fod langs betonggulvet ved siden af ​​perimeterbåndet. 'X' skal måle omkring 6 inches ved 6 inches. Start med at placere den første 'X' 2 meter fra hjørnet og hver 2. fod derefter. Læg igen topdækslet på båndet, men fjern bunddækslet for at hæfte 'X' til gulvet.

Placering af tæppet

1.

Anbring det skårne og rullede tæppe langs den fjerneste væg fra indgangsdøren og line op langs kanten langs væggen. Husk at skubbe tæppet ca. 3 tommer op ad væggen, når du lægger det på betonggulvet. Kontrollér, at tæppet er placeret korrekt for bredde og længde.

2.

Løft tæppets kant væk fra væggen. Stram ned og træk den beskyttende bagside af båndet. Skub tæppet ned og på plads oven på det udsatte tape. Brug vægt til at skubbe gulvtæppet ned ved at træde på det med kroppens kraft.

3.

Løsn et par fod tæppe og fjern båndets dækker langs omkredsen , herunder X-markeringerne. Tryk på tæppet på plads. Stop og undersøge hjørnerne, som skal være lidt bundtede på dette tidspunkt.

4.

Brug skarpe saks, skære en 'V' -form ind i tæppet fra kanterne nedad. Ideen er at skære overskydende og danne et rent hjørne af tæppet.

5.

Fortsæt rullning af tæppet på tværs betonen, skrælle ryggen væk fra båndet og skubbe tæppet på plads. En hjælper kan hjælpe ved at bruge en tæppevals til at skubbe og strække tæppet på plads.

6.

Afslut rullingen af ​​tæppet, skræl tape og skubbe tæppet på plads. Trim det overskydende tæppe væk - Start trimningen i midten af ​​startvæggen. Skub en lige kant ned på tæppet og mod væggen en tæppekniv mellem strædet ht kant og væggen. Skub den lige kant sammen, da skæreprocessen fortsætter og trimmer langs hver væg.

7.

Skær bort enhver løs rygring eller fibre ved hjælp af skarpe saks.

Tips og advarsler

 • Store områder af ru beton kan kræve, at man lejer en stand-up betonmølle fra et værktøjsudlejningsfirma. Variable-speed håndkværne fungerer godt for små projekter og kan købes eller udlejes.
 • Installer overgangsremsor på indgangssteder, hvor tæppekanterne udsættes. Eksponeret tæppe kan rave over tid uden beskyttelse.
 • Der findes en hurtig og enkel måde at installere tæppe over beton, der fungerer godt for det budgetbevidste boligejer. Dobbeltklæbende tæppebånd kan bruges til at lægge tæpper direkte på beton, når et tæppe er ikke nødvendigt eller ønsket. Denne type installation giver problemfri tapetfjernelse, når tiden kommer til udskiftning af gammelt tæppe. Et dobbeltklædte gulvtæppe over betoninstallationen virker bedst, når to personer arbejder sammen om at afrulle og trykke på tæppet på plads.

  Anden Artikel

  Pex Piping Vs. Kobber
  Opbygning af en forbrændingspanel
  Hvordan man passer til toilet sæder
  Sådan forsegles en flisebruser i hjørnerne
  Idéer om at tilføje andre materialer til en laminatbord, hvis længde er for kort
  Sådan installeres en piedestalvask og skjul rørene
  Sådan Renew Keramisk Tile
  Sådan installeres Hex Tile
  Sådan binder du en Excel-tabel til en AutoCAD-tegning
  Fjernelse af Terrazzo Tile Fra Betonplade
  Instruktioner for laserniveau
  Sand Blaster Problemer
  Sådan installeres Pantry Skabe
  Sådan installeres Elfa Shelving
  DIY Bruserflise
  Sådan Afslut Kælder Gulvbelægning
  Sådan opretter du en udvendig døråbning
  Sådan fjerner Vinyl flise fra trægulve
  Sådan Wire en Lighting Outlet
  Hvordan male badeværelset