Ideer til, hvordan man kan dekorere en garage til en legerum

Ideer til, hvordan man kan dekorere en garage til en legerum  Udsmykning af en garage til at tjene som et legerum vil give børn et året rundt sted for at gøre støj, hoppe bolde, være kreative og holde sig aktiv. Før udsmykning skal du sørge for, at garagen er korrekt forbedret for at give et sikkert og behageligt sted for børn at lege. Vælg robuste materialer som linoleum til gulvbelægning. Tilføj praktiske tilbehør for at opmuntre kreativitet og funktion, for eksempel en overdimensioneret whiteboard. Overvej at male en hel væg med tavle maling, som omdanner overflader til et brugbart tavle.

En tur til troperne

Opret et tropisk paradis ved at vælge lyse blues og greener til basisfarver. Hvis belysningen er mindre end ønskelig, skal du vælge lettere versioner af disse vand- og sky-inspirerede nuancer. For at øge luftstrømmen skal du installere en tropisk udseende loftsventilator, der efterligner udseendet af palme blade eller fronds dog sørg for, at lysarmaturet er sikkert fra vejret strandbolde. Wicker havemøbler malet en lys hvid vil fungere godt med d u0026 # xE9; cor. Mindre møbler vil give illusionen af ​​et større rum og kan give mere komfort til mindre rammer. Opmuntre læsning med en behagelig beanbag stol gruppering omkring en hvid bogreol og reol enhed. Køb ø-inspirerede eller lyse farverige vaskbare overtræk for at give skønhed og funktion. Hvis loftet er ufærdigt eller uattraktivt, skal du suspendere farvede oppustede flåder og strandbolde med klar fiskelinje; som børn har den uhyggelige evne til at se værelser fra alle vinkler, vil denne opmærksomhed for detaljer blive værdsat. Hvis du vælger rude gulve, overveje at oprette en sandkasse for en autentisk strandoplevelse.

En tur til byen

For at designe et spændende tur-til-by-motiv, begynder man at male en tealerkoncession på vægge en væg. Giv en stand-up, vintage-inspireret popcorn maker til at give lejlighedsrum snacks. Hvis en sodavand er tilgængelig, skal du bruge den i d u0026 # xE9; cor eller give et minikøleskab fuld af saftkasser til at hydrere og opmuntre uafhængighed. Sørg for, at der er en papirhåndklædesdispenser monteret inden for rækkevidde for nem oprydning. Vælg maling i lyse eller primære farver for at fremkalde spændingen på en dag med sjov i byen. Overvej at arrangere legetøj på hylder for at efterligne en gang i en legetøjsbutik.

En tur til parken

For at dekorere en garage som en park for et legeværelsesmotiv, begynder man med en grøntpalet som basismalingfarver. Maleri eller hængning af en købt parkmural til at dække mindst en væg, bringer det udendørs ind. Forudbestemte vægmalerier er tilgængelige via vægdrevne butikker og websteder som eBay.com. Hvis garagen giver naturlig belysning, overvej at tilføje køkkenplanter. For yderligere dekoration og belysning, køb indendørs gade lamper til rådighed ved belysning og hjem forbedring butikker til rev kids 'fantasi. Sørg for, at lamperne er monteret sikkert i tilfælde af en flyvende bold eller en tricycle ulykke. For børn, der er begejstrede af motorveje, overveje malingsgader på gulvet til tværs. Hvis du er interesseret i mindre skala kørsel som Matchbox-biler eller Barbie's rosa bil, køb vejtæpper eller gulvtæpper. Gulvene går fra kun funktion til yndlingsudstyr.

Anden Artikel

Standardrørstørrelser
Værktøjer, der bruges til at skære klipplader laminat gulvbrædder
Tips til fjernelse af tapet
Sådan tilføjes keramisk flise til et badeværelse gulv
Sådan male køkken enhed døre
Typer af mursten murværk
Sådan putter du trægulve i kælderen
DIY Gulvflise Fjernelse
Installationsvejledning til dykkerbord
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Linoleum Styles
DIY Formica bordplader
Baseboard Trim Options
Sådan installeres TrafficMaster Flooring
Sådan fjerner du Lugt Lugt
Tile Edging Ideer
Sådan installeres din egen hårdttræsgulv
Hvordan man opbygger et nyt skab
DIY Epoxy Garage
Betonformel