Hvordan man opbygger et hus ved hjælp af Feng Shui

Hvordan man opbygger et hus ved hjælp af Feng Shui 

1.

Koncentrer først i hvilken retning dit hjem vil blive udsat for. Ideelt set placere hjemmet ved foden af ​​en let skrånende bakke, med forsiden af ​​hjemmet vendt væk fra det hævede område. Eschews hjemsteder i cul-de-sacs, som negative, fremskyndende energi kaldet 'sha' strømmer ind i boliger bygget der. Sha er også tiltrukket af trekantede partier. Hvis der er noget rindende vand i nærheden, skal du placere dit hjem på en sådan måde, at vandet rusher væk fra og ikke mod dit hus. Din vendende retning har mest energi, så placér stier, vinduer og din hoveddør i dette område for den bedste chi.

Planlæg at bygge et firkantet hus, hvilket vil passer let til Feng Shui gitteret, som består af ni lige firkanter. Når du overvejer placeringen af ​​din hoveddør, skal du vælge et sted, der ideelt set klart ses fra såvel som mod gaden. Byg kun en hoveddør; Dobbeltdøre er uønskede. Designlofter, der er af mellemhøjde, helst uden synlige bjælker, der kan forstyrre chi.

3.

Bestem hvilke værelser du planlægger at bruge mest af din tid på og planlægge Placeringen af ​​værelserne i dit hjem i overensstemmelse hermed. I Feng Shui har midten af ​​hjemmet den mest magt, så drage fordel af sine stærke egenskaber; sæt et hjemmekontor i dette område, hvis du f.eks. arbejder hjemmefra.

4. Undgå almindelige feng shui faldgruber, såsom lange gange, der kan skabe en spændende chi, eller placere din hoveddør i betragtning af bagdøren eller ovenpå gangen. Undgå at tilføje for mange indgange og udgange til indvendige værelser, fordi disse døråbninger vil 'argumentere'. Små værelser fælde chi, så planlægge for store vinduer i disse værelser for at åbne rummet og frigøre chi.

Proponenter af den gamle kinesiske placering og design system feng shui mener, at bygninger har en iboende energi; Afhængig af forskellige elementer kan bygningens energi eller 'chi' være enten støttende eller destruktive. Da disse energier er etableret, når bygningen først er rejst, er mange, der er interesserede i feng shui udkast til byggeplaner med systemets mange tanker i tankerne.

Anden Artikel

Sådan testes en vægkontakt
Halv Badeværelse Design Idéer
DIY træ loft
Sådan installeres tæppeblokke
Hvordan man opbygger et korrugeret tag
Sådan installeres Engineered Floating Hardwood Floors
DIY Køkken Booth
Hvordan man opbygger et røghus for at gøre jerky
Sådan Gel Stain en glasfiber dør
Alternativer til køkkenbordene
Sådan fjernes ark linoleum
Billige Gulvværktøj
Sådan installeres Klik Gulv
Hvordan man opbygger dit eget garage kabinet
DIY rustfrit køkken tællere
Typer af Hacksaw Blades
Hvordan man bygger små grønne hjem
Sådan monteres en dvd oven på et fladt panel
Sådan isoleres udvendige mursten
Wallboard erstatninger