Hvordan man laver en effektiv solvarmer

Hvordan man laver en effektiv solvarmer 

1.

Skær to 1 x 4-tommers brædder i 4 fods længder og to i 8 fods længder ved hjælp af en cirkelsav.

>

Læg pladerne ud for at lave en kasseformet ramme, 4 fod bred x 8 fod lang. Brug en skrue pistol og pynteskruer til at montere rammen, skrue tavlerne i hjørnerne.

3.

Marker to runde cirkler på plywoodpladen ved hjælp af en 2 pund kaffe kan som vejledning. Find en cirkel øverst til højre og en cirkel nederst til højre. Disse cirkler markerer indtaget og udstødningen til solvarmeren.

4. Brug en 3-tommers hullesav til at skære et hul i midten af ​​hver cirkel, der er markeret. Det 3-tommers hul tjener som et pilothul, som vil hjælpe med at skære 6-tommers omkreds. Indsæt et puslespil i pilothullet og skåret fra midten ud til de 6-tommers linjer, der er markeret.

5.

Fastgør skumisoleringspanelet på 4 x 8 R-13 til bagsiden af ​​boksrammen med all-purpose caulk. Påfør en rigelig mængde caulk for at opnå en lufttæt forsegling.

6.

Fastgør 4 x 8 fods plader af krydsfiner oven på isoleringspanelet. Fastgør krydsfiner fast omkring omkredsen af ​​solluftsboksrammen med en skruepistol og gipsskruer. Skær isoleringen ud omkring indløbs- og udstødningshullerne med en hjælpeskniv.

7.

Vip kassen over og sprøjtmal isoleringspanelet inde i kassen med flad sort high- varmespray maling. Glansende maling vil ikke opnå den samme ydelsesrate, fordi den afspejler solens stråler.

8. Skær to 1 x 4 tommer stykker tømmer 4 meter lang. Brug en 3-tommers hullesave til at bore 16 huller, der er jævnt fordelt på tværs af hver plade. Sørg for, at hullerne stiger op fra bord til bord. Sprøjt-farv disse plader ved hjælp af den flade, svarte spraymaling. Sæt tavlerne ind i rammen med 1-tommers breddeside vender opad. Placer tavlerne præcis 24 tommer fra rammens yderkant.

9.

Indsæt 6-tommers udluftningsrør, der blinker i de to 6 -hår huller, så ventilationsspidserne stikker ud i bunden. Skær to stykker af 24-tommers valset tin med tinsnips, 4 fod lang og fastgør dem med gipsskruer over det indkapslede område over indtag og udstødning. med sort sprøjte maling også.

Skær toppen og bunden ud af 250 sodavandskander ved hjælp af et boretryk. Lad læben stå på toppen af ​​dåserne til caulk der skal påføres. Rengør dåserne under processen, og ru udvendig e maling med sandpapir.

11.

Påfør caulk på den øverste kant af den første dåse og stable en dåse på toppen af ​​den. Fortsæt på denne måde, indtil du har stablet 15 dåser høje. Seksten rækker af sodavand er påkrævet for at fylde solvarmeren. Sprøjt-maling hver varmestabel ved brug af flad sort højtryksmaling. Stil varmpanellerne mod en væg og lad dem tørre i 24 timer. Når du er tør, indsæt hver varmestak i solvarmerboksen, og monter dem imod de 3-tommers huller på toppen og bunden.

12. Anvend en perle af caulk rundt omkring toppen af ​​boksskinnerne. Denne perle af caulk vil holde glasset og give en lufttæt forsegling. Sæt glasset helt på toppen af ​​dette. Placer trim efter eget valg rundt om glasset for at undgå skade.

Tips og advarsler

 • Brug aluminiumstændere som erstatning for sodavand.
 • Disse enheder installeres ved at skære to 6-tommer huller i hjemmets sydvendte væg. Et hul giver mulighed for kold luft fra gulvet til at komme ind i kassen, et andet hul tillader luften at gå ud, når den er opvarmet og stiger gennem systemet.
 • En solvarmer er en af ​​de mest effektive anvendelser af solens stråler. En solvarmer, der placeres på en sydmur om vinteren, kan give op til 30 procent af familiens hjemvarmebehov. At lave en solar luftvarmer kan forbedre energieffektiviteten af ​​et hjem. Det eneste der er bedre end en solvarmer er to.

  Anden Artikel

  Hvad er tømmerbeklædning?
  Hårdt Trægulv Vs. Laminat
  Hvad er Gips Wallboard?
  American Standard Toilet Lækage Reparation
  Hvordan man bygger en fritstående pejs
  Wet Saw Tips
  Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade
  Wall Maleri Idéer til et Stue
  Metalskærende elværktøj
  Hvordan man designer franske døre
  Ulemperne ved Radio Water Meters
  DIY Gulvinstallation
  Sådan installeres Sheetrock
  Sådan Bygge En Keramisk Tile Brusekabine
  Coping Saw Safety Rules
  Sådan overgår du en trægulv spline
  Sådan monteres vægbeslag
  Hvordan man laver kælderhyller
  Oak Kitchen Skab u0026 Hardware Idéer
  Sådan installeres Vinyl Siding Corners