Hvordan kan jeg skjule loftet ned ad trappen?

Hvordan kan jeg skjule loftet ned ad trappen? 

Popcorn akustisk loft

Den mest oplagte måde at skjule trappepanelet på er at anvende et lag af popcorn akustisk loftmaling, der matcher loftet. Trækstænger har ofte en træramme rundt om åbningen. Forgås denne ramme vil efterlade et lille mellemrum mellem loftet og panelet. Maling over panelet med popcorn akustisk maling gør det muligt for træpanelet at blande loftpanelet i den omkringliggende finish.

Belysning

Installer nedtrappen i et loftområde med meget lav belysning. En gang med overlyset i den ene ende ville betyde at installere nedtrappen i den anden ende. Ideen her er ikke at skjule nedtrappen, men placere den, hvor den ikke vil blive set i første omgang.

Closet

Mange skabe er store nok til at indeholde trapper, lige skabe ikke stort nok til at gå ind. Ved montering af trappen i et stort skab parallelt med døren (eller dørene) vil plads til trappen kunne trækkes tilbage. Det kan naturligvis betyde at du fjerner skabet hylde og tøjbjælke. vurdere dog, hvor ofte du vil gå op på loftet. Hvis det kun er en gang om året eller mindre, kan du hurtigt fjerne ting fra garderoben for at få adgang til trappen, da det kan være ulejlighed. Skjule trappen i skabet giver stadig adgang til loftet lejlighedsvis, samtidig med at man ikke behøver at se på loftpanelet og åbner konstant.

Suspended Ceiling

Selvom den oprindelige installation er dyr, installerer mange boligejere letvægtsisolerede lofter. Dette sænker loftet nogle få tommer, men reducerer rummets størrelse og reducerer omkostningerne til klimakontrol. bagved det hæmmede loft fuldender skjulet. Som med skabet betyder det dog, at når man kommer på loftet, skal man fjerne nogle loftspaneler, men det er ikke svært. De isolerede paneler vejer mindre end et pund hver og kan let fjernes og udskiftes. Sammenklappelige nedlukning lofts trapper er en praktisk og nem at bruge til boligen. Trappen gør sæen tilgængelig lettere til opbevaring eller vedligeholdelse på loftinstallerede apparater (klimaanlæg, ovn, varmtvandsbeholder osv.). En ulempe er, at loftet til nedtrappen kan være uklart.

Anden Artikel

Wood Siding Idéer
Sådan rammer du en mur til en lommedør
Sådan passer Cedar Shingles
Definer murstenfiner
Sådan installeres Metal Studs
DIY køkkengulve
Gipsplanketyper
DIY Bamboo Gulv Installation
Den billigste måde at bygge din egen hjemmeramme på
Hvorfor er designprocessen vigtig?
Omkostninger ved slab vs Kælder
Beton Patio Alternativer
Hvad er murstenfinerkonstruktion?
Typer af båndsagblad
Workshop Shelving Ideas
Ledningsvejledning til en Hunter Ceiling Fan
Sådan hænger du en forhængt frontdør med sidelængder
Badeværelse remodel designe ideer
Fælles problemer med gas pejse
Indvendige malingfarver til et strandhus