Glasfliser Ideer til badeværelser

Glasfliser Ideer til badeværelser  Glasflise har tidløs appel og blander sig godt sammen med mange stilarter, ifølge San Diego-designer Mark Stary, hvis fornyelse af et Californisk håndværksstil blev omtalt i 'The San Diego Union-Tribune'. I 1930'erne begyndte badeværelserne at flytte fra funktionelle rum til værelser, der krævede æstetisk appel, og der var glas til at opleve gulve, vægge og tælleroverflader. I dag nyder glasfliser en tilbagevenden til den almindelige popularitet, da producenter, designere og boligejere strækker grænserne for ideer til deres brug i badeværelser.

Gå vandret

Du kan få rektangulære fliser på samme størrelse ark til hjælpe med at matche vandrette design i badeværelserne. Tag de vandrette linjer til det maksimale ved at bære kigget rundt i badeværelset. Sæt toppen af ​​linjen nederst i vinduet og lad det flyde, indpakke rundt om alle væggene, indtil det løber ind i indgangsdørrammen. Vælg de fliser baseret på det udseende, du går på tværs af badeværelset. Når du stræber efter et industrielt motiv, skal du tjekke glas og metalfliser sammen på samme ark. Glas og sten på samme ark blander det naturlige med den fremstillede. Gå miljøvenligt og vælg recirkulerede glasfliser til at pakke lysegrønne vægge og accentere et jungelmotiv.

Go Light

I sammenligning med keramiske fliser er glas et dyrt materiale. Af den grund kan du finde at bruge bare en lille smule i lige det rigtige sted vil tilføje nogle pizazz til dit badeværelse uden at koste for meget. Du kan overveje at bruge glasflise som backsplash til din forfængelighed, med en tynd matchende strimmel på tværs af forfængelighedens forside. Hvis dit brusebad gemmer sig bag frostet glas, gem derefter glasfliserne til åbne steder, hvor du kan nyde dem mere. Placer dem i en diamantform bag håndklæderinge eller i et smalt rektangel bag håndklædebjælker. Brug glasfliser på gulvet til at binde dine badeværelsesdesignelementer sammen. Når du laver spotglasbehandlinger som disse, skal du også overveje andre design og funktionelle elementer, der går med glasfliser. Få glas trim stykker til at afslutte de områder, hvor kanten af ​​glasset, fuger og tinsæt ville blive udsat, ligesom på toppen af ​​en backsplash.

Gå vildt Funktionelt

Glasfliser, der har farven smeltet i dem er ekstremt holdbar. Overvej at forme brusebadets vægge med glas. Hvis du vil gå ud af det vanlige, skal du bruge fliser formet som vanddråber eller bobler. Iriserende glasflise i et brusebad med en lys overhead skaber en skinnende vandfaldseffekt og tilføjer gnistre, når du ikke er derinde. Gå lidt vild med ombygning, hvis du har flisebelagt vægge. Da din standard badekarflise bliver forældet, skal du tænke på at erstatte den med glas. Bliv med neutrale toner, der ikke er for travle, og karret vil få et tiltalende udseende i mange år.

Anden Artikel

Sådan Refinish Wood Interior Døre
Laminatgulve og tunge klaverer
Sådan sættes et toilet på flise
Fælles træskruer
Sådan bruges en vinkel finder du
Spørgsmål om Fiberglass Windows
Hvordan male et bonusrum
Hvad er Carrera Marble?
Bambus Gulvbelægning u0026 Radiant Varme
Sådan laver du Shiplap Siding
Sådan Bend Aluminium på en sidesporbremse
Typer af Beton Trapper
Sådan afslutter Backsplash Fliser til Countertop
Titanium Cutting Tools
Tagdækning Værktøj
Installation af en ny laminatbord
DIY: Porch Ceiling
Passiv solvarmeinformation
Sådan isoleres udvendige mursten
Sådan forsegles en flisebruser i hjørnerne