Fjernelse af popcornlofter

Fjernelse af popcornlofter 

1.

Fjern møbler fra rummet.

2.

Sluk for strømmen til rummet på hovedbryderen. Fordi vand bruges til at fjerne den akustiske tekstur, eliminerer dette enhver risiko for chok.

3.

Påfør en kontinuerlig strimmel af malerens maskeringstape til toppen af ​​væggene omkring rummets omkreds, hvor man holder topkanten af ​​maskeringsbåndet mod loftoverfladen.

4.

Tape letvægtsplastfolie eller plastikplader til brug for båndet af maskeringsbånd. Sørg for, at plasten hænger på gulvet for helt at dække væggene.

5.

Dæk gulvet med 6 mm plastfolie for at beskytte gulvet. plade ca. 12 tommer op for hver væg for at forhindre, at vand, der anvendes i loftfjernelsen, kommer under bundplader, gulve eller gulvtæpper.

6.

Dæk hele gulvarealet med byggepapir på toppen af ​​plastikpladen. Dette vil minimere plastens slipperiness, hvis det bliver vådt og hjælper med oprydning, når projektet er færdigt.

7.

Fyld en havespray med rent vand. Spray akustisk loftmateriale med vand over et areal på ca. 3 fod. Sprøjt materialet, indtil det mørkere lidt, hvilket indikerer en grundig mætning.

8.

Skrab den akustiske tekstur ud af loftet ved hjælp af en bredbladet spartelkniv og lad det fri materiale til at falde til gulvet. Brug sikkerhedsbriller og en maske under fjernelsen. Arbejde i små områder, der kan nås fra en trinladder, indtil hele lofttekstur er fjernet. Lad noget fugt i loftet tørre.

9.

Fjern eventuelle små bit af loftkonstruktion, der stadig er tilbage på loftoverfladen, ved hjælp af en sheetrock polersander.

p> 10. Rul kolofonpapiret op, begyndende ved rummets kanter, for at samle alt det fjernede akustiske teksturmateriale og kassere.

11.

Fjern plastikpladerne, der beskytter væggene og tag maskeringsstrimlen ud.

12.

Sluk for strømmen igen på hovedbryderen.

p>

Tips og advarsler

 • Hvis dit hjem blev bygget før 1980, har du et lille udsnit af det akustiske loftmateriale, der testes for asbestindhold. Loft, der indeholder asbest, skal fjernes af en licenseret specialist for at sikre specifikke regler og procedurer følges for korrekt bortskaffelse af asbest-forurenet byggematerialer.
 • 'Popcorn' lofter var en sprayet akustisk loftbehandling, der var fælles for boliger bygget mellem slutningen af ​​1950'erne og 1980'erne. Primært anvendt i soveværelser, gange og færdige kældre for sine støjreduktionskvaliteter, var det teksturerede materiale udsat for misfarvning, vanskeligt at rengøre, og mange af de tidligere anvendelser indeholdt asbest, som blev banned i 1977 som en sundhedsfare. Det akustiske materiale skal testes for asbestindhold, inden man begynder proceduren for fjernelse.

  Anden Artikel

  Sådan udskiftes en beskadiget undergulv med krydsfiner
  Sådan tæller man huller
  Brusebad Design Indstillinger
  Tagdækning Værktøj
  Sådan skæres mursten til en pejs
  Marmor Gulvdesigner til indtastningsmetoder
  LED-lyspære Vs. Glødelampe
  Hvordan man opbygger en handicapbruser
  Sådan installeres Vinyl Sheets
  Kan bambusgulv installeres over gulvvarme?
  Typer af stof, der anvendes til blæst isolering
  Definer et modulært hjem
  Hvordan man opbygger et hemmeligt skab
  Sådan installeres Columbia Engineered Hardwood Flooring
  Hvordan man opbygger dit eget garage kabinet
  Sådan male en epoxy gulv
  DIY Window Molding
  Badeværelse Vanitiy Idéer
  Idéer til hjemmeværende
  Asbest Floor Tile Identification