Felt Tagdækning Værktøj

Felt Tagdækning Værktøj  Der er brug for flere filtværktøj til færdiggørelse af et filtprojekt. Uden dem kan dit projekt blive et rod, men med dem kan du færdiggøre din fyldt tagkonstruktion helt og grundigt.

Razor Knife

Rakkniven bruges til at skære feltpapiret til størrelse inden installation og trim af kanterne efter at papiret er blevet spikret ned. Du kan købe en række forskellige barberknive, såsom foldbare knive, der kan placeres i lommen eller indtrækbare knive, der er placeret i et værktøjsbælte. Alle knive bruger dobbeltsidede barberknive eller endda indhakket knive, der hænger på papiret for at gøre det lettere at skære.

Hammer eller Air Nailer

De fleste hammere er tilstrækkelige til at fastgøre filt tag, men bruger for det meste aldrig en ramme hammer, som vil være for tung og vil rive tagbeklædningen. En 16-oz. hammer er mere end nok til at køre filterne i overfladen. Som et alternativ, brug en hammer hæftemaskine. Hæftemaskinen er formet ligner en hammer. Den har et håndtag og et hoved, der holder hæftene. Du dækker simpelthen filtbelægningen med hammerstifteren, som styrker en hæfteklamme i filtbeklædning.

Der er dog en hurtigere måde at fastgøre filt tak på, og det er en luftnagler, der er specielt udstyret til at hold plastikspidsede negle. Luftnageren skal have luftforsyning for at kunne fungere korrekt, men det vil gøre hurtig arbejde af din filtinstallation. Du kan købe eller leje en air nailer på enhver hardware eller værktøjsudlejningsbutik.

Tape Måle og Chalkline

Det er næsten umuligt at installere et filt tag uden målebånd eller kalklinje, da det er absolut nødvendigt at få din filt tagdækning korrekt justeret. Justering af dit papir kræver, at du laver jævnt fordelte mærker, som kan gøres med målebåndet, og snap lige linjer for at justere dine filttag, så det er lige og ensartet. Tapeforanstaltninger kommer i længder på 10 til 30 fod, og kridtkasser kan købes med flere forskellige farvede kridt, såsom blå, rød eller sort.

Anden Artikel

Sådan Rens Resin Off Saw Blades
Sådan vælges en bordblade
Wall Demolition Tools
Ulemperne ved at lægge mærket papir over et helt tag
Effektive pejse og gas elektrisk pellet oplysninger
Sådan måles for en tæppepude
Måleværktøjer og udstyr
Pneumatisk indramning og tagdækning
Sådan fjerner du selvklæbende flise
Sådan limes en solid bambusgulv
Typer af keramiske fliser installationer
Installation af indbygget belysning i køkkenet gennem loftet
Hvordan man arbejder en håndsag
Hvad forårsager gulvfliser at komme løs?
Wire Cutters u0026 Sikkerhed
Sådan installeres en Kobberplade Backsplash i et køkken
Gloss Kitchen Ideas
Køkken Remodel Checkliste
Drop Ceiling Typer
Sådan Fix Heavy Fliser på vægge