Effektive pejse og gas elektrisk pellet oplysninger

Effektive pejse og gas elektrisk pellet oplysninger 

Effektivitet

De fleste pejse kommer med en slags effektivitetsvurdering. Gas pejse vil for eksempel vise, hvor mange BTU'er (British Thermals Units, et fælles format for varmemåling) de vil producere, normalt om en time. Ildsteder kan også bruge ratings som den årlige brændstofudnyttelsesgrad, hvilket viser, hvor nemt pejsen gør den energi, det tager i varme. Den konstante effektivitetsgrad anvendes også, hvilket viser effektivitet, samtidig med at en bestemt temperatur holdes.

Direkte ventil

Direkte udluftnings pejse bruger en ventilator til at cykle luft ind og ud af pejsen og er bygget med et hulrum rundt pejsen, så husholdningsluften kan passere tæt på varme og varmeoverførsel kan opnås lettere. Direkte udluftning pejse tendens til at være mere energieffektiv, men kun arbejde med pejse, der producerer emissioner. De kan forbedre en pellet eller gas pejs effektivitet, men påvirker ikke elektriske pejse.

Ventilfrie ildsteder og indsatser

Ventils pejse producerer ikke emissioner, der skal udluftes udendørs. Elektriske pejse, der bruger varmeelementer , er altid ubrugelige og kan også være bærbare, medmindre de er indsat i et ildsted. Dette gør det muligt for boligejer at målrette bestemte steder for varmeudgang.

Indsæt er i det væsentlige metalskaller, der gør det muligt for husejere at omdanne en type af pejs i en anden type.Hvis boligejer har en mursten pejs, kan han øge effektiviteten ved at bruge en gas, pellet eller elektrisk indsats. Brændeovne kan ofte laves til gas eller elektriske pejse med højre indsats, men at omdanne en pellet komfur kan være sværere afhængig af ovnen.

Gas

Gas pejse er stationære og skal tilsluttes til naturgaslinjer for at fungere. De bruger kun en lille mængde elektricitet, og naturgassen forbrænder så rentat de kun producerer en meget lille mængde emissioner. Ud af de tre har gas pejse tendens til at producere den mest varme baseret på det anvendte brændstof, men er også en af ​​de dyreste muligheder.

Elektrisk

Elektriske pejse bruger et varmeelement, som modstår det elektriske strømmen strømmer igennem det, modstanden opbygger varme og udstråler det ud fra pejsen. Disse pejse er noget bærbare og har den laveste pris ud af alle tre. De anvendte varmeelementer er meget holdbare, men strålevarme er ikke altid den mest effektive løsning.

Pellet

Pelletskamre bruger små bundt af komprimeret træspån. Disse genbrugspåner kan være meget energieffektive, hvis de anvendes i de rigtige mængder. Nogle pelletkomfurer har en automatisk dispenser, der frigiver pellets efter behov. Selvom pellets brænder rent, producerer de stadig emissioner og kræver korrekt udluftning. Opvarmning effektivitet er et af de vigtigste bekymringer for et boligejer, især for dem der lever i et køligere klima. Airconditionanlæg kan give varme, men et populært supplement er pejsen. Moderne teknologi har gjort det muligt for mange pejse at blive mere og mere effektive, uanset hvilken type. Boligejere bør vælge en pejs baseret på deres personlige varme behov og hus krav.

Anden Artikel

Hvordan man bygger en mur med 2-for-4-studs
DIY køkken tæller maleri
Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Mohawk Hardwood Flooring Installation
Sådan installeres Stone Tile Backsplash
Sådan installeres brusebad døre på flise
Sådan vurderer du grus til en indkørsel
Sådan trimmer du hjørneblokke
Sådan udskiftes et toiletrør
Kreative vægdækkende ideer
Instruktioner til lægning af laminatgulve
Sådan Refinish en glasfiber frontdør
Sådan Remodel Køkkenbordene
Sådan installeres badebade surrounds
Sådan installeres Armstrong Linoleum
DIY Tile Cutter
Wallboard erstatninger
Sådan Stick Fliser til Træ
Hardboard Fordele