Den bedste måde at fastgøre skumisolering på kældervægge

Den bedste måde at fastgøre skumisolering på kældervægge 

1.

Mål kældervæggen med et målebånd og skær ark af 4-til-8 skumisolering efter størrelse. Arbejd ét ark ad gangen, begyndende ved en af ​​murens hjørner. Brug et målebånd og en markør til at overføre målinger på skumisoleringsplader. Læg en gipsvæg T-firkant på tværs af mærker og brug sin lige kant til at lægge linjer ud Score på tværs af linjer med en hjælpeskniv, hæng den målte linje over en bordkants kant og smæk arket til scoren for at fjerne affald.

2.

Hold arket isolering på plads på væggen; få en partner til at gøre dette. Hvis du arbejder alene, skal du anvende en zigzagged perle med øjeblikkelig byggeklæbe til den ene side af arket, tryk og hold arket på plads i 30 sekunder, eller indtil der er tilstrækkelig binding til at holde arket på plads.

3.

Skær et stykke 1-by4 tømmer for at spænde over højden af ​​væggen. Brug et målebånd og markør til at markere tømmeret og en huggesav for at skære det. Hold det skårne tømmer mod hjørnekanten af ​​det vedhæftede ark af skumisolering. Fastgør tømmeret til væggen, gennem isoleringen, for at fungere som en batten. Bor pilothuller ved hjælp af en pilotbit og murværk. Fastgør slangen til kældervæggen ved hjælp af konkrete skruer og borren.

4.

Installer det næste ark skumisolering ved siden af ​​det første. Mål og skær som i trin 1 og 2. Har en partner holde arket på plads eller midlertidigt fastgjort med klæbemiddel. Mål, markér og skær et andet slag fra 1 til 4 tømmer.

5.

Placer det andet slag over sømmen mellem det første og andet lag skumisolering. Forbor huller og fastgør slangen til kældervæggen ved hjælp af konkrete skruer.

6.

Installer på den foreskrevne måde, indtil hele væggen er dækket med skumisolering

Tips og advarsler

 • Overvej forseglingskanter, sømme og hjørner med isolerende tape.
 • Dårlig teknik øger den tid, indsats og materialer, der kræves for at installere skumisolering i en kælder. Med hensyn til tid og kræfter kan du reducere projektets omkostninger ved at arbejde smart i stedet for at arbejde hårdt. Hvad mere er, hvis du planlægger dig og forstår installationsprocessen, vil du undgå fejl, der ødelægger og affaldsmaterialer. indsats og materialer for at finde den bedste metode til fastgørelse af skumisolering til kældervægge.

  Anden Artikel

  Sådan passer Cedar Shingles
  Bærbare hydrauliske værktøjer
  Sådan bruges en Havnfragt 120 Volt ARC Welder
  Sådan Refinish Cultured Marble bordplader
  Sådan installeres overgangsstykker til laminatgulve
  Sådan udskiftes gulvbjælker
  Hvordan man designer indvendige døre
  Granitværktøj
  Sådan Reface Laminat bordplader
  Liste over værktøjer til skæring af badeværelsesflise
  Hvilke værktøjer er nødvendige for at installere en konstrueret trægulv?
  Sådan graver du op i en betonetage
  Hjemmelavede indendørs brænderække
  Sådan Fix Crumbling Beton
  Hvordan man designer træ døre
  Bygningsvejledning til Vinyl Siding
  Sådan Wire et brusebad lys
  Valg til et veranda loft
  Instruktioner til at lægge Armstrong Vinyl Tile
  Teak Wood Identifikation