DIY udskiftning vindue installation

DIY udskiftning vindue installation 

1.

Bestil din udskiftningsvindue 1/2 tommer mindre end åbningen langs bredden og længden. Du må ikke fjerne de eksisterende vinduer, før den nye enhed kommer, og du har målt det for at sikre, at det er korrekt.

2.

Brug en hammer og prybar til at fjerne lodret stykke trim på indersiden af ​​åbningen og holder i vindueskarmen. Tag ikke trimmen af, når du fjerner den. Sæt den til side. Træk vinduesrammer ud.

3.

Læg isoleringsbånd langs bundkanten af ​​vinduesåbningen. Stil udskiftningsvinduet på isoleringen. Skub enheden ind i åbningen, og læg mere isolering omkring kanterne som du gør. Skub indtil enheden er tæt mod den ydre kant af trimmen i åbningen.

4.

Indstil et niveau langs den ene side af vinduesenheden. Tapp shims langs siderne og bunden - mellem enheden og den omgivende ramme - indtil den er plumb. Kontroller for vandret niveau på samme måde. Shim og juster indtil enheden er firkantet i vinduets åbning.

5.

Skyd monteringsskruerne gennem vinduesenhedens sider ind i den omgivende ramme gennem de forudindstillede skruehuller.

6.

Installer trimmen rundt om vinduets indvendige omkreds. Luk alle lukningerne mellem vinduesenheden og trimmen ind og ud.

Udskiftning af et vindue i dag er en meget lettere proces end den plejede at være. Udskiftningsvinduer kommer i disse dage almindeligvis til at hænge fast - allerede monteret i et kabinet, du lige har sat i vinduet åbning på en gang - så du behøver ikke at passe de enkelte vinduer eller installere hardware selv. Det vigtigste er for at få enheden til at skimme på plads, så det er 'level' og 'plumb' 'eller lige op og ned.

Anden Artikel

Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Tips til Mortising en erstatningsdør
Sådan installeres mursten
Briton Door Closer Installationsvejledning
Husholdningsmåleværktøjer
Hvordan man holder asbest ud af bygninger
Typer af sidespor
Hvordan man opbygger melaminhylder
Sådan installeres V-Cap Tile
Sådan afslutter man vægge i kælderen
Gør det selv Vinyl Gulvbelægning
Remodeling u0026 Home Improvement Idéer
Home Addition Projekter
Sådan viser du bredden og længden fra et ark af laminat
Sådan installeres sporbelysning i et drop-loft
Hvordan man vælger en bordplade
Styles of Wainscoting
Hvordan man designer et husets forreste dør
Sådan installeres cementplader
Fjernelse af Bonded Asbest