DIY kabinet til side-by-side vaskemaskine u0026 amp; tørretumbler

DIY kabinet til side-by-side vaskemaskine u0026 amp; tørretumbler 

Mål vægplads

Brug et målebånd til at finde ud af, hvor meget område du skal bygge kabinettet. Du vil gerne have plads over vaskemaskinen og tørretumbler og på begge sider, hvis der er plads. Ved at planlægge, hvordan du bruger hver kvadratcentimeter effektivt, kan du organisere alle aspekter af at gøre dit vasketøj. Planlæg at inkludere plads til at skjule snavsede tøj, rengøringsmateriel og tøjpresseudstyr.

Design øverste vægområde

Det er bedst at gøre det øverste vægskab sektion. Brug flere penge på high-end døre og materialer til det øverste kabinet, da øjet trækkes der først. Konstruer kabinetets overdel med mindst fire døre, der spænder over maskinens bredde. Installer hylder i disse skabe for at holde vaskemiddel, blegemiddel og andet vaskeri forsyninger. Du vil gerne male eller flette kabinetterne for at matche træværk i lokalet, inden de monteres.

Medtag særlige funktioner

Et øverste skab til maskinens sider kan erstattes med et gulv til skabet. Denne skabet af kabinettet kan holde tøj komme ud af tørretumbleren, hvis du har plads nok til at bruge på den ene side af vaskemaskinen eller tørretumbleren. Et sådant skab kræver en stærk stang til hængning af tøjet. et strygebræt og jern indeni den ene ende af dette kabinet, ved hjælp af en hængende caddie som dem, der bruges i hoteller. Under høje vægskabe over maskinerne kan du tilføje en særlig hylde under dem for at holde små ting som tørretumbler eller vasketøjsmærker.

Tilføj skuffer til bundområde

Kabinetplads på begge sider af maskinerne skal omfatter skuffer til opbevaring af små genstande som saks og syudstyr. Nogle af skufferne kan bruges til opbevaring af foldet tøjvask som vaskeklude eller køkkenhåndklæder. Tilføj hjul til disse skuffeenheder, så de kan rulles væk fra væggen til rengøring bag maskinerne.

Brug maling til at forene stykker

Hvis du bruger mismatched frysere, kan du altid male dem alle hvide eller ensfarvede farver at skabe et ensartet udseende. Skabe købt ved close-out salg kan placeres sammen for at danne et brugerdefineret design look, hvis du køber dem i de rigtige størrelser. Invester i døre lavet af ægte træ for at give pladsen et mere eksklusivt udseende. Tilføj kroonstøbning i kabinettets øverste omkreds og på gulvniveau for at tilføje endnu mere visuel appel.

Fold-up Counter Top

For at skjule maskinerne kan du altid vedhæfte en foldet bordplade på stærke væghængsler. Ved at lukke denne tæller over maskinerne giver dette dig en jævn arbejdstjeneste til foldning af tøj. Konstruer et dække til maskinerne ud af 2-by-2-inch træstrimler dækket med kvart-tommer krydsfiner og vinyllaminat. Vælg laminat, der passer præcist til kabinettet for et godt udseende. Du kan installere et opbevaringsskab system til at omsætte en vaskemaskine og tørretumbler til at placere vaskemidler og andre genstande, så tøjvaskområdet altid ser pænt ud. Et skabsområde kan indeholde et skabsplads til hængende færdigvask, plus adskillige skuffer, døre og hylder. Det er også muligt at skjule maskinerne lidt med en bordplade, der vil folde opad mod væggen, når maskinerne er i brug.

Anden Artikel

Hardwood Vs. Laminat
Sådan påføres Vinyl Stick Fliser
Sådan blandes gamle fliser med nye trendfliser
Sådan tilsluttes to stykker af Triple-Wall skorstensrør
Hvad er Gips Wallboard?
Hvordan man regner ud, hvor meget keramisk flise jeg skal bruge til min bordplade
Sådan Aclimate Trægulve
Hvordan man sammenligner stiger
Oak Kitchen Skab u0026 Hardware Idéer
Sådan dækker du et popcornloft
Sådan bruges en våd fliserekniv
Sådan Mud u0026 Tape Drywall hjørner
Sådan bygger du et skjult våbenrum i kælderen
Sådan installeres Pantry Skabe
Kitchen Island Table Ideas
Typer af grønne hjem
Sådan installeres Hardwood Floor Edging
Gør det selv Vinyl Gulvbelægning
Hvordan male møbler med druer og vinranker
Omkostninger til et konventionelt bygget hjem Vs. en Eco Home