DIY Tile Brusegulv

DIY Tile Brusegulv 

1. Brug en blyant og et niveau til at opdele brusegulvet i fire firkanter med to skærende linjer.

Læg fliser løst langs linjerne, uden mørtel, for at bestemme, hvor fliserne vil falde omkring drænet. Læg fliser lige over drænet som om det ikke er der. Fjern alle fliserne undtagen dem, der er over drænet, og lad det være dækket.

3.

Spred tinsætmørtel over de øvrige sektioner af gulvet med en skårt trowel. Sæt fliser i mørtelet først efter linjerne og bygg dem derefter i et gittermønster. Sæt afstandsstykker mellem fliserne, når du lægger dem. Gør hele gulvet med undtagelse af området umiddelbart omkring afløb, som stadig skal være dækket af mørkede fliser. Skær fliserne på yderkanten af ​​gulvet efter behov på din fliselag.

4.

Lad fliserne indstilles natten over. Fjern afstandsstykkerne.

5.

Marker formens afløb på overfladen af ​​de fliser, der sidder over det, ved hjælp af en blyant. for at se dræningens position gennem mellemrummet mellem fliserne. Lav omridset af drænet omkring 1/4 tommer bredere på alle sider, når du markerer det på fliserne.

6.

Skær mærkerne på fliserne ved hjælp af flisesaven. Mørk skæret fliser ind Placer omkring drænet, med udskæringerne der danner en omkreds omkring sin kant. Lad dem sætte sig natten over.

Forstør brusebadet med en fugemølleflyde for at presse fugemassen ind i mellemrummet mellem fliserne og omkring afløb. Brug en fugtig svamp til at tørre den overskydende fugemasse ud. Lad fugemidlet hærde i tre til fire dage før du bruger brusebadet.

Tips og advarsler

 • Brug øjenbeskyttelse, når du skærer fliser på en flis sav. / li> Bruserfliser er normalt lagt ud i et gittermønster, ligesom de fleste almindelige gulve. Den væsentligste forskel er, at gitteret skal tage hensyn til brusebadet. Ved omhyggeligt at lægge alle fliserne i forvejen, kan du vurdere præcis, hvordan fliserne vil blive placeret rundt om drænet. Du vil have brug for en flis sag, der er i stand til at skære kurver, som du kan leje fra din lokale boligforbedringsbutik.
 • Anden Artikel

  Sådan Remodel Køkken Cabinetry
  Hvordan man passer til toilet sæder
  Bygningsvejledning til Vinyl Siding
  Tagbygningskomponenter
  Loftet Isolationsforskrifter
  Halv Badeværelse Design Idéer
  Sådan Reface Laminat bordplader
  Sådan tilføjes molding til en flad dør
  Sådan udskiftes grout
  Hvordan man opbygger din egen bar i din kælder
  Sådan dækker du enden på et trægulv
  Siding Installation Tips
  DIY Patio Bar med en fodskinne
  Sådan grout en badeværelse brusebad
  Gloss Kitchen Ideas
  Sådan installeres Bruce Engineered Flooring
  Værktøj til hængende gipsvæg
  Typer af hulvægsisolering
  Sådan laver du flise til loftet
  Værktøjer, der er nødvendige for at lægge laminatgulv