Baseboard Trim Options

Baseboard Trim Options  Hvis dine baseboards ser lidt værre for slid eller du bare har brug for en opdatering, kan du erstatte baseboards med noget andet, der kan skabe et helt nyt udseende til dit værelse. Basiskort fremstillet af træ, MDF eller vinyl, kommer baseboard trim i en række størrelser og designs.

Hold det nemt

Hvis du er simpel er din stil, skal du holde med baseboards lavet af en eller to stykker. For et slankt, grundlæggende udseende i et hovedrum, brug en enkelt farvet eller malet bræt som en baseboard. For soveværelset kan en lille, en-tommers bred, rillet bundplade give en grundlinje. Hvis der opstår huller mellem gulvet og brættet, skal du tilføje en sko - en lille kvartsrundet træstrimmel - nederst for at give din base støbning et færdigt udseende.

Go Regal

Opret et værelse, der passer til en dronning, eller i det mindste en hertuginde, ved at skabe et bredere baseboard. Bredere, uddybede bundkort skaber et mere kongeligt og formelt udseende i dit hjem. Kombiner flere støbestykker fra brædder til sko til mere udsmykkede muligheder for at få et kig på, men sørg for at du ikke gør det. For meget støbning kan overstyre et værelse og få det til at se flamboyant og overdone, så hold størrelsen af rummet i tankerne, herunder lofthøjde, når du opretter dit skovldesign.

Prøv noget anderledes

Selvom træ og vinylbaseboards er de mest almindelige, er de ikke dine eneste muligheder. For et moderne, moderne eller unikt udseende, gå ud på en lem og prøv noget nyt, såsom rustfrit stål eller lyst baseboards. Metalplader skabes ofte i køkkener og giver et slankt, rent, industrielt udseende og kan bruges næsten hvor som helst. For et unikt udseende, brug tændte bundplader i et lukket solrum eller barnes værelse for at give lidt konstant lys eller et heltids natlys.

Anden Artikel

Sådan Skærer Taget for at installere en Brænder
Linoleum Styles
DIY Betonform frigivelse
Kubota Gravemaskin Specifikationer
Sådan tegner du et brusebad billigt
ADA Striping Regulations
Drainback Vs. Lukket Loop Solar Termisk
Sådan installeres franske afløb i kælderen
Ideer til små badeværelser
Sådan installeres Maple Flooring
Sådan installeres Edge Molding Hardwood Flooring
Hvordan man opbygger et trægulv
Sådan identificerer du asbestpladefliser
DIY Trækhylde
Sådan Figure Square Feet
Sådan samles dine egne skabe
Sådan måles og skæres støbning
Wall Maleri Idéer til et Stue
Tips til installation af kabinet Crown Molding
Sådan fjerner du teksturer fra malede vægge