Vanity Backsplash Ideer

Vanity Backsplash Ideer  Forfængelighed backsplash blander form med funktion. Originale badeværelsestænger er simpelthen beskyttede vægge mod fugt og udstyret med let rengørbare overflader. Dagens interiørdesignere og husejere har brug for funktion og meget mere. Moderne badeværelsestænger gør en designerklæring og dikterer ofte indretningen for hele rummet. Skub den gamle designbog ud og lad kreativiteten lede dig.

Tile

Keramiske fliser giver overkommelighed, alsidighed og holdbarhed Disse fliser kommer i mange farver, former og størrelser En fladskærmsplatte med keramiske fliser kan være undervurderet eller elegant, afhængigt af flisestil og placering. Lægning af firkantede fliser i et diamantmønster, der kombinerer forskellige former eller tilføjelse af tilfældige accentfliser giver nyt liv til denne staude favorit.

Brug natursten til en opskalere forfængelighed backsplash. Stenfliser giver boligejere næsten lige så mange valg som keramiske fliser. Tumbled stone, poleret granit og marmor fliser backsplashes komplementere populære solid stone vanities.

En forfængelighed backsplash af glasfliser skaber et moderne, spalike badeværelse. Glasfliser har en rigdom og reflekterende kval der forbedrer naturlig og kunstig belysning. De er rene som en drøm og har samme holdbarhed som keramiske fliser.

Spejlvendt

Skræddersyede spejlpaneler tilføjer en ny dimension til ethvert badeværelse forfængelighed backsplash. Spejle giver illusionen af ​​mere plads, afspejler farver og ser opskalere uden at være klæbrig. Spejlede forfængelighed backsplashes kan installeres i et problemfrit stykke eller i flere mindre paneler. Beveled og frostede kanter bryder op i større dele af spejlet.

Glas

En slank, glas forfængelighed backsplash fungerer godt i et moderne badeværelse. Vælg en farvefarve til bagsideplash. Maler backsplash og ansæt et glasfirma for at skære og installere panelerne over den malede væg. For et twist skal du male bagsiden af ​​glasset, før det påføres på rygpladen. Bagmalet glas giver en silkeglat finish, der giver større påvirkning end den malede vægteknik. Tonet glaspaneler monteret på en lys hvid væg modvirker den moderne vibe.

Stenplader

Stenpladerne forfængelighedstoppe og rygplader nyder nye boliger. Hvis dit budget tillader det, skal du overveje en naturstenplade backsplash for et optimalt afkast af din investering. Et solidt stykke travertinunderlag en koordinerende sten forfængelighed udstråler overflod. Luksuriøs holdbarhed beskriver vanity backsplashes lavet af solid stone. Budget-minded husejere kan overveje et sammensat stenprodukt som en mulighed for at skabe et lignende udseende.

Laminat

Ideen om et laminat forfængelighed backsplash kan fremkalde ubehagelige billeder af dit college dorm værelse. Imidlertid er laminatbelægningsmaterialer kommet langt. Bordplader med solid farve laminat med matchende backplash lever kun i din hukommelse. Laminat forfængelighed backsplashes tilbyder en overkommelig måde at introducere farve og originalitet til badeværelse design. Par fliser eller sten forfængelighed tællere med en eksotisk laminat backsplash for en cool blanding af materialer.

Anden Artikel

Sådan installeres Wide Pine Flooring
Trim Installation Tips
Sådan Lim Tile
Installationsværktøjer til omløbsrør
Oplysninger om Bambus trægulve
Liste over hardware, der er nødvendigt for en Murphy-seng
Sådan male et keramisk badekar
Tips til fjernelse af tapet
Air Tools Vs. Elektrisk
Installation af keramisk flise over beton
Sådan bruges baseboard Trim
Vandtæt Gulvmuligheder
Bygning en skorsten til en brændeovn
Sådan installeres backer boards
Sådan installeres Engineered Floating Hardwood Floors
Hvordan man opbygger et hus i Queensland
Typer af lette badekar
Hvordan man borer til et Euro-kabinet Hængsel
Styles of Wainscoting
Sådan skæres formularer til fremstilling af cementstræk