Typer af udvendige mursten

Typer af udvendige mursten  Før du køber mursten, skal bygherrer overveje flere egenskaber, herunder styrke, farve, tekstur og form. Ofte dikterer typen af ​​byggeprojekt hvilke klodser der anvendes. For eksempel bør en bygherre, der arbejder på en pejs, købe ildfast på grund af sin evne til at bevare varmen. Bygherrer, der arbejder på udendørsprojekter, bør bruge udvendige klodser, som er tilgængelige i flere forskellige typer.

Byggesten

Også kendt som struktursten, byggesten er genialt designet til at bevare materiale og reducere kraftige belastninger, der er karakteristiske for tunge byggeprojekter. Disse mursten har en særskilt designfunktion, huller, som giver mulighed for større støtte. Da strukturelle mursten primært består af ler i stedet for beton, har de større kompressionsstyrke. Det betyder, at bygherrer bruger mindre materiale end hvis de bygges med betonsten. Andre fordele er energieffektivitet, lav vedligeholdelse, høj videresalgsværdi, omkostningsbesparelser og modstandsdygtighed overfor støj og vind.

Pavers

Anvendes til fortove, terrasser og kantning, skaber pavers en æstetisk tiltalende effekt for udendørsprojekter. Lavet af enten beton eller ler, er pavers lavet med højere kompression, længere vibrationer og fyret ved højere temperaturer end andre mursten. Derfor er pavers stærkere og holder længere, hvilket modstår elementerne bedre end almindelige mursten. Tilgængelige i forskellige former og farver giver pavers en række forskellige designmuligheder. Pavers kan mortared sikkert på plads, eller lagdelt i sand eller knust sten, hvilket giver mulighed for nem ændring eller undergrundsrenovering. Selvom pavers repræsenterer en stærkere mulighed for bygherrer, der er interesserede i at bruge mursten, er de ikke immune for skade. De fleste skader, herunder sur erosion, kan forhindres ved at bruge det rigtige fugemasse.

Ansigts mursten

Fås i forskellige størrelser, farver og former, er ansigtssten anbragt på ydersiden af ​​en struktur på grund af deres æstetiske appel . Installeret over backup mursten, ansigt mursten består af højere kvalitet ler og en jævn farve. I betragtning af at den befinder sig på ydersiden af ​​en struktur, giver facade mursten en højere holdbarhed på grund af sin fremstillingsproces.

Firebrick

Specielt formuleret til at opretholde varme, ildsteder anvendes i varmefølsomme områder som ovne, pejse og brændeovne. Brændeovne er også fremstillet af ildfast keramisk materiale og sparer energi på grund af deres reducerede evne til at udføre termisk energi. Bruges i processer, der kræver høj mekanisk, termisk eller kemisk belastning, illustrerer firebricks deres styrke og anvendelighed, når de placeres under ekstreme forhold.

Antik mursten

Også kendt som tumblet mursten, antikke murstenstragtbyggere, der ønsker at skabe en alderen kvalitet til deres struktur. Da antikkeffekten er øjeblikkelig, kan bygherrer afstå fra de år det tager for mursten at opnå et ældre udseende. Ikke alene bruger antik mursten spare tid, det undgår også de skadelige virkninger af forvitring, der kan efterlade mursten sårbare over lange perioder.

Anden Artikel

Hvad er forseglet keramisk flise?
Sådan repareres en rottede dæk
Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
Hvad er lamineret tømmer?
Wolmaniseret træbehandling
Moderne Pejs Design Idéer
Sådan tegner du et bruserhjørne
Sådan installeres en Schlage Dørknap
Værktøjer, der bruges til at skære Clickboard laminatgulvbrædder
Gulv afløbstyper
Tilskud til låvebeskyttelse
Træbearbejdende håndværktøj
Porch Addition Idéer
DIY Hjørnehylder
Sådan installeres præmonterede øvre badeværelsesskabe
Procedurerne for belægning i et plastpulver
Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
ADA Elevator Håndskinne krav
Marmor Gulvdesigner til indtastningsmetoder
Genbrugspapirer mod granit